Motorola Edge+: Θα έχει 12GB RAM, Snapdragon 865 και θα τρέχει Android 10

Η Motorola αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο flagship smartphone, στην έκθεση MWC 2020. Οι φήμες θέλουν το μοντέλο αυτό να είναι το Motorola Edge+, αλλά μέχρι στιγμής ξέρουμε ελάχιστα για το smartphone. Τώρα, μία καταχώρηση στο Geekbench αποκάλυψε βασικά χαρακτηριστικά και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τις φήμες για την κυκλοφορία αυτού του μοντέλου.

Τι αποκαλύπτει η καταχώρηση

Σύμφωνα με την καταχώρηση του Geekbench, το Motorola Edge+ θα τρέχει Android 10, κατά πάσα πιθανότητα κάποια stock έκδοση. Επιπλέον, θα έχει 12GB μνήμη RAM και οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm χρονισμένο στα 1.8GHz. Παρά το ότι δεν γνωρίζουμε το SoC, σίγουρα τα 12GB μνήμη RAM επιβεβαιώνουν ότι είναι high-end smartphone.

Τα score που συγκέντρωσε το Motorola Edge+ δίνουν κάποια στοιχεία για τον επεξεργαστή του, ή τουλάχιστον βοηθούν στο να υποθέσουμε ποιος θα είναι. Στο Single-Core test το smartphone έπιασε τους 4.108 πόντους και στο Multi-Core τους 12.378.

Αυτά τα νούμερα είναι υψηλότερα από αυτά που έχουμε δει σε δοκιμές smartphones που είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 855. Με δεδομένο ότι η Qualcomm ανέφερε πως ο Snapdragon 865 είναι ακόμη πιο γρήγορος, υποθέτουμε ότι το Motorola Edge+ θα διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή της εταιρείας.

Δεν γνωρίζουμε άλλα στοιχεία για το Moto Edge+, πέρα από τα renders που διέρρευσαν πρόσφατα και αποκαλύπτουν ότι θα διαθέτει stylus. Επιπλέον, περιμένουμε το smartphone να έχει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G.

Περισσότερα για το Motorola Edge+ αναμένεται να μάθουμε στην έκθεση MWC 2020 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα. Μην ξεχνάτε ότι, το Techblog θα βρίσκεται εκεί να μεταδίδει ζωντανά όλα τα νέα που προκύπτουν.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.