Η Motorola επιβεβαίωσε smartphone με αισθητήρα κάμερας 200MP

motorola, Η Motorola επιβεβαίωσε smartphone με αισθητήρα κάμερας 200MP

Την κυκλοφορία ενός τηλεφώνου με κάμερα 200MP τον Ιούλιο επιβεβαίωσε η Motorola China. Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για το φημολογούμενο smartphone Motorola Frontier.

Το νέο teaser της εταιρείας διαφημίζει τον αισθητήρα κάμερας 200MP ως «νέο σημείο αναφοράς για την εμπειρία εικόνας». Οι προηγούμενες διαρροές κάνουν λόγο για αισθητήρα ISOCELL HP1 των 200MP της Samsung. Μπορεί να βγάζει φωτογραφίες 12,5MP ή 50MP και υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 8K στα 30 fps.

motorola, Η Motorola επιβεβαίωσε smartphone με αισθητήρα κάμερας 200MP

Πρόσφατα η Motorola επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε ένα τηλέφωνο με Snapdragon 8 Gen 1+, το οποίο θα μπορούσε να είναι το ίδιο με αυτό με την κάμερα 200MP.

Το Motorola Frontier φημολογείται ότι θα φέρει μια κυρτή pOLED 6,67″ με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και κάμερα selfie 60 MP. Άλλες φήμες επιβεβαιώνουν το chipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus που θα συνδυαστεί με 8/12GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο. Οι διαρροές κάνουν λόγο ακόμα για μια μπαταρία 4.500 mAh με ενσύρματη φόρτιση 125W και ασύρματη φόρτιση μεταξύ 30W και 50W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.