Motorola EX225 Facebook phone, Με Brew Mobile OS;

Το Facebook είναι αδιαμφισβήτητα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, έτσι είναι λογικό οι εταιρείες να ασχολούνται με την κατασκευή Facebook τηλεφώνων και smartphones. Ήδη γνωρίζουμε τα HTC Chacha και HTC Salsa με πλήκτρο άμεσης πρόσβασης στο Facebook. Ενώ και η Vodafone διαθέτει το Blue 555.

, Motorola EX225 Facebook phone, Με Brew Mobile OS;

H Motorola λοιπόν φαίνεται πως μπαίνει κι αυτή στο παιχνίδι των Facebook phones. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν έχουμε να κάνουμε με το Motorola EX225, το οποίο διαθέτει οθόνη 2,4 ιντσών, πλήρες πληκτρολόγιο με πλήκτρο facebook, 3 Megapixels camera. Ενώ το λογισμικό που πιθανόν να τρέχει δεν είναι το Android, άλλωστε από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν δεν φαίνεται να υπάρχουν τα γνωστά βασικά πλήκτρα που συναντάμε σε Android συσκευές. Οι φήμες κάνουν λόγο ότι θα τρέχει το Brew OS (το αναπτύσει η Qualcomm) που το έχουμε ξανασυναντήσει καιρό πριν, στο HTC Smart.

Ακόμη και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, είναι πιθανόν να δούμε και ένα παρόμοιο μοντέλο, το Motorola EX226 με λειτουργία dual sim αλλά χωρίς το Facebook button. Τώρα πότε και αν θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο Facebook phone, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.

Πηγή

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Απο το πλάι μοιαζει παρα πολυ με samsung galaxy s.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αποκαλύφθηκαν render και προδιαγραφές

Το Motorola Edge 40 Neo, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόκειται να αποκτήσει διάδοχο, σύμφωνα με leak.

Smartphones Edge Motorola

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει το Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Fusion και Pro.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα Razr 50 και Razr 50 Ultra καθώς οι δύο συσκευές μαζεύουν πιστοποιήσεις.

Smartphones Moto Motorola

Moto G85: Φήμες θέλουν να έρχεται με διπλή κάμερα 50 MP

Η Motorola εργάζεται σε ένα midrange Moto G85 που θα κοστίζει 300 € στην Ευρώπη και εμφανίστηκε στο Geekbench με ένα chipset Snapdragon 4 Gen 3.