Motorola Fire XT316, Οικονομικό με QWERTY πληκτρολόγιο

To budget smartphone Motorola Fire XT316 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα με οθόνη αφής multi-touch 2.8 ιντσών, πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 αναβαθμίσιμο στην έκδοση 2.3 Gingerbread. Η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή εκτιμάται όμως ότι θα είναι σχετικά χαμηλή.

Δεν ξέρω για εσάς, εμένα πάντως δεν με ενθουσιάζουν τα smartphones τύπου BlackBerry με ενσωματωμένο πλήρες πληκτρολόγιο. Διαβάζω όμως ότι στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει αυξημένη ζήτηση η οποία οι ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αναμένουν να υπάρξει και στη χώρα μας.

, Motorola Fire XT316, Οικονομικό με QWERTY πληκτρολόγιο

Motorola Fire XT316
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3)
Επεξεργαστής: ?
Μνήμη RAM: 256MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 2.8 ίντσες
Κάμερα: 3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη:
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1420 mAh
Διαστάσεις: 116.5x58x13.45 χλστ.
Βάρος: 110 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος

ιδιο με το samsung chatphone απο ιδεες σκιζουν παντως δεν μπορω να πω.

vagosnet

καλα ιδιο με το samsung chatphone δεν ειναι!!!εκτος αν τρωτε το κουτοχορτο των ελληνικων εταιρειων κινητης τηλεφωνιας…μονο και μονο που εχει android φτανει!!

Solon

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είνια γιατί δεν βγάζουν μοντέλα με το κάθετο πληκτρολόγιο συρόμενο. Έτσι θα μπορούσες να έχει και μεγάλη οθόνη σε περίπτωση που τη χρειαστείς και με μια κίνηση θα μπορούσες να έχεις διαθέσιμο το πληκρολόγιό σου χωρίς να αλλάζεις τη φορά της συσκευής.

vagosnet

απλα solon πιστευω οτι ετσι θα ανεβει το κοστος της συσκευης..και αν εκαναν κατι τετοιο μετα μπορει να σκοτωναν τα απλα κινητα με οθονη αφης..

cmvrgr

Φοβερό τηλέφωνό απλά έχει. Το δικό μου πρόβλημα. υπερθέρμανσης.

Του φίλου μου κανενα πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.