Motorola G8 και G8 Power: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά

Motorola G8, Motorola G8 και G8 Power: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά

Πέρυσι, η Motorola κυκλοφόρησε τα G8 Play και G8 Plus. Φαίνεται λοιπόν ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να επεκτείνει τη σειρά των G8 με δύο νέα μοντέλα, τα Motorola G8 και G8 Power.

Χαρακτηριστικά

Σε νέα αναφορά που δημοσίευσε το XDA Developers αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά των δύο smartphones. Το Motorola G8 θα έχει 6,39 ιντσών HD+ οθόνη με punch hole και στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Snapdragon 665.

Τον επεξεργαστή θα συνοδεύουν 2GB, 3GB ή 4GB μνήμη RAM και 32GB ή 64GB αποθηκευτικός χώρος. Όσον αφορά τη μπαταρία, αυτή θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh και θα υποστηρίζει φόρτιση 10W.

Αντίστοιχα, το Motorola G8 Power, θα έχει 6,39 ιντσών οθόνη με ανάλυση 2.300×1.080 pixels και punch hole. Ο επεξεργαστής παραμένει ο ίδιος, ενώ σε επίπεδο μνήμης το smartphone θα διαθέτει 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικός χώρος. Ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 5.000mAh και θα υποστηρίζει φόρτιση 18W.

Σε επίπεδο καμερών, το Motorola G8 θα έχει τριπλή κάμερα με την κύρια στα 16MP με διάφραγμα f/1.7. Το module συμπληρώνουν ένας macro 2MP με διάφραγμα f/2.2 και μία wide-angle 8MP με διάφραγμα f/2.2. Η selfie θα είναι στα 8MP με διάφραγμα f/2.0.

Από την άλλη, το Motorola G8 Power θα έχει τετραπλή κάμερα με την κύρια στα 16MP με διάφραγμα f/1.7. Το module συμπληρώνουν ένας macro 2MP με διάφραγμα f/2.2, μία wide-angle 8MP με διάφραγμα f/2.2 και μία ακόμη κάμερα 8MP με διάφραγμα f/2.4. Η selfie θα είναι στα 25MP με διάφραγμα f/2.0.

Κατά τα άλλα, τα δύο smartphones θα τρέχουν Android 10 και θα έχουν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σχεδιασμός

Αναμένεται σχεδιαστικά τα Motorola G8 και G8 Power να είναι αρκετά παρόμοια, και το 91mobiles δημοσίευσε renders που αποκαλύπτουν το design. Στη μπροστά μεριά βλέπουμε μέτρια bezels και chin.

Στο πίσω μέρος, τα smartphones θα έχουν το module των καμερών στην πάνω αριστερή γωνία σε κάθετη διάταξη με το LED flash στο πλάι και στο κέντρο τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Motorola G8, Motorola G8 και G8 Power: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά

Επιπλέον, τα Moto G8 και G8 Power θα διαθέτουν κλασική θύρα ακουστικών, ενώ τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης και απενεργοποίησης της συσκευής είναι τοποθετημένα στην αριστερή μεριά.

Διαθεσιμότητα

Αναμένεται η εταιρεία να παρουσιάσει τα Motorola G8 και G8 Power στην έκθεση MWC 2020 και να τα διαθέσει σχεδόν άμεσα στην αγορά. Όσον αφορά τις αγορές κυκλοφορίας, διαφέρουν ανάλογα το μοντέλο, αλλά θα έρθουν σίγουρα στην Ευρώπη.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,

Smartphones Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Επίσημο με τσιπ SD 7 Gen 3 και φόρτιση 125W

Η Motorola παρουσίασε επίσημα το Edge 50 Pro σε εκδήλωση στην Ινδία, με το δυνατό mid-range να έρχεται με chipset Snapdragon 7 Gen 3.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.