Motorola G8 Plus: Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο με Snapdragon 665 και τετραπλή κάμερα;

Motorola G8 Plus, Motorola G8 Plus: Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο με Snapdragon 665 και τετραπλή κάμερα;

Η Motorola ετοιμάζει ένα νέο mid-range smartphone, το Motorola G8 Plus το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με το WinFuture, το Motorola G8 Plus θα έχει 6,3 ιντσών FHD IPS LCD οθόνη με ανάλυση 2.280×1.080 pixels, σχετικά μικρά bezels, chin και notch το οποίο στεγάζει μία selfie κάμερα 25MP. Πάνω από το notch θα βρούμε ένα πλατύ ηχείο το οποίο θα μπορούσε να είναι στερεοφωνικό. Στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο Snapdragon 665 τον οποίο συνοδεύουν 4GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB επεκτάσιμος μέσω microSD χώρος αποθήκευσης.

Motorola G8 Plus, Motorola G8 Plus: Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο με Snapdragon 665 και τετραπλή κάμερα;

Το leak θέλει το smartphone να έχει τρεις πίσω κάμερες σε κάθετη διάταξη. Η κύρια κάμερα θα είναι στα 48MP, η δευτερεύουσα θα είναι ευρυγώνια 16MP και η τρίτη ένας αισθητήρας βάθους 5MP. Στα renders του Motorola G8 Plus φαίνεται ότι θα υπάρχει και τέταρτη κάμερα. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα είναι cutout για τον μηχανισμό laser auto-focus.

Κατά τα άλλα, το smartphone θα έχει μπαταρία 4.000mAh, κλασική θύρα ακουστικών, συμβατικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα τρέχει Android 9 Pie, θα υποστηρίζει Bluetooth 5.0, LTE Cat.13 και dual-band Wi-Fi.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τέλος, το smartphone θα γίνει διαθέσιμο σε δύο χρώματα μπλε και κόκκινο. Το WinFuture αναφέρει ότι το Motorola G8 Plus θα παρουσιαστεί στις 24 Οκτωβρίου στη Βραζιλία και θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη αρκετά σύντομα. Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η τιμολόγηση της συσκευής.

Motorola G8 Plus, Motorola G8 Plus: Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο με Snapdragon 665 και τετραπλή κάμερα;

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.