Smartphones

Motorola: Κερδίζει την τρίτη θέση στις ΗΠΑ στην αγορά smartphones

H Motorola φαίνεται να κερδίζει από την απόσυρση της LG από την αγορά των smartphones, στοιχείο που την ευνοεί στις ΗΠΑ. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η Motorola κερδίζει την τρίτη θέση στην αμερικανική αγορά των smartphones.

Η Motorola έχει πλέον κατακτήσει το 10% της αμερικανικής αγοράς smartphones, σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η Counterpoint Research. Τα δεδομένα αυτά δείχνουν ότι η απουσία της LG δημιουργεί τον απαραίτητο χώρο που καταλαμβάνει η Motorola προκειμένου να αυξήσει τις πωλήσεις των smartphones της.

Είναι αλήθεια ότι η Motorola κάνει τη δική της αντεπίθεση στο πεδίο των κινητών, αφού ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη ναυαρχίδα με την κάμερα των 200 Megapixel. Στην αμερικανική αγορά, την κυριαρχία των smartphones έχει η Apple, με μερίδιο αγοράς 58%, ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Samsung με 22%. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, η LG άρχισε να δείχνει πτώση στο μερίδιο αγοράς.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Motorola αυξάνοντας το portfolio των συσκευών που προσφέρει μπόρεσε με ευκολία να γεμίσει το κενό που δημιούργησε η LG.

Επεξεργάστηκε την 31 Μαρτίου 2022 13:39

Σχόλια

  • Θα μπορουσε άνετα κ καλύτερα κ οχι μονο στις ΗΠΑ!
    Οταν παιρνεις με 4μιση κατοσταρικα edge 20 pro με oled στα 144hz! 12ram-256rom!
    Τα λογια περιττά!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.