Motorola Moto E5: Διέρρευσε render, θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων στο λογότυπο

Motorola Moto E5 διέρρευσε render αισθητήρα αποτυπωμάτων λογότυπο, Motorola Moto E5: Διέρρευσε render, θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων στο λογότυπο

Οι Motorola και Lenovo φαίνεται να ετοιμάζουν νέους εκπροσώπους της οικονομικής σειράς Moto E που σημειώνει ικανοποιητικές πωλήσεις στην low-budget κατηγορία. Ο λόγος για τα επερχόμενα Moto E5 και E5 Plus.

Οι φήμες για την επισημοποίηση τους φούντωσαν ακόμα πιο πολύ, όταν πριν λίγο διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα render που υποτίθεται πως απεικονίζει το νέο E5 μοντέλο. Υπεύθυνος για την δημοσίευση είναι ο Ινδικός ιστότοπος mysmartprice.com. Από την εικόνα αντιλαμβανόμαστε κατευθείαν δύο δεδομένα. Πρώτον, οι Motorola και Lenovo θα διατηρήσουν την σχεδιαστική γραμμή των προηγούμενων Moto E smartphones με αρκετά μεγάλα κάθετα πλαίσια και 18:9 οθόνη. Δεύτερον, το κινητό θα ενσωματώνει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη και συγκεκριμένα στο θρυλικό λογότυπο της Motorola.

Αξίζει σημειωθεί πως ο πρώτος κατασκευαστής που τοποθέτησε αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων σε smartphone ήταν η Motorola στο πρώτο Atrix, πριν από περίπου 6 χρόνια. Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Moto E5, ενώ μαζί του θα δούμε μια μεγαλύτερη Plus έκδοση, αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι από τους δύο κατασκευαστές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Έξυπνο που το έβαλαν πάνω στο λογότυπο. Μπορούσαν να το έχουν κάνει καιρό τώρα. Επίσης σωστό και αρκετα «υπενθυμιστικο» αυτό που γράφει στο τέλος ότι το atrix ήταν το πρώτο κινητό με δακτυλικό αποτύπωμα. Ήμουν κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού και πρέπει να πω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα που είχα ποτέ!

αλεξανδρος κεντανιδης

Καλο δε λεω αλλα τι μπεζελ ειναι αυτα ; τι θελει ο κοσμος δε κοιτανε ;

ΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Σαν σκουπιδοτενεκές από την Λαϊκή είναι

Στεφανος

Κάθε χρόνο μεγαλώνουν τα μπεζελς. Μπράβο!

giorgosgek

το αποτυπωμα στο λογοτυπο εξυπνο , ολα τα αλλα ασχολιαστα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.