Motorola Moto Edge 30 Pro: Ακόμα μία ναυαρχίδα με stylus

Motorola, Motorola Moto Edge 30 Pro: Ακόμα μία ναυαρχίδα με stylus

Motorola, Motorola Moto Edge 30 Pro: Ακόμα μία ναυαρχίδα με stylus

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση να είναι προγραμματισμένη για τις 24 Φεβρουαρίου, αλλά από τώρα μαθαίνουμε τα πάντα για το Motorola Moto Edge 30 Pro. Η νέα ναυαρχίδα της Motorola θα έχει stylus και οθόνη με συχνότητα 144 Hz.

To Motorola Moto Edge 30 Pro θα είναι η διεθνής έκδοση του Motorola Moto Edge X30 που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες αποκλειστικά και μόνο στην αγορά της Κίνας. Σχεδιαστικά, οι ομοιότητες περισσεύουν, οπότε δεν μας περιμένουν εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει τριπλό camera setup, ενώ στις πρώτες φωτογραφίες που διαρρέουν μέσω Twitter βλέπουμε μία θήκη, μαζί με ένα stylus ως αξεσουάρ του νέου μοντέλου.

Motorola, Motorola Moto Edge 30 Pro: Ακόμα μία ναυαρχίδα με stylus

Η θήκη αφήνει μία λωρίδα οθόνης, η οποία μπορεί να λειτουργεί ως always on οθόνη με βασικές πληροφορίες, όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό. Το stylus δεν θα μπορεί να αποθηκευτεί στο εσωτερικό του Motorola Moto Edge 30 Pro, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Samsung Galaxy S22 Ultra, αλλά θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη νέα ναυαρχίδα της Motorola.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα specs, έχουμε οθόνη με συχνότητα 144 Hz, τεχνολογίας OLED, με ανάλυση Full HD+, στις 6.7 ίντσες, ενώ στη θέση του επεξεργαστή συναντούμε τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Η μνήμη RAM θα είναι 8 και 12 GB, με εσωτερική μνήμη 128 και 256 GB, ενώ η μπαταρία των 5000 mAh θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 68W.

Η selfie camera, τύπου punch hole θα είναι στα 60 Megapixel, με την κύρια πίσω κάμερα στα 50 Megapixel, μαζί με μία ultra wide στα 50 Megapixel και μία 2 Megapixel για το depth. Τουμπανάκι, δηλαδή…

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.