Motorola Moto G (2015): Αποκαλύπτεται σε leaked video

Το Motorola Moto G (2015), ο διάδοχος του πετυχημένου value for money smartphone της Motorola, διέρρευσε σε φωτογραφίες, video και αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Φαίνεται ότι ο διάδοχος του Motorola Moto G (2014) θα έχει ελαφρώς διαφοροποιημένο design και θα δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις το πίσω καπάκι.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Motorola Moto G (2015) λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών 720p, επεξεργαστή Snapdragon 410, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD.

Επιπλέον, αναμένεται να έχει κάμερα 13 Megapixel με dual-LED flash, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και Android 5.1.1 Lollipop.

Motorola Moto G (2015): Αποκαλύπτεται σε leaked video, Motorola Moto G (2015): Αποκαλύπτεται σε leaked video

Motorola Moto G (2015): Αποκαλύπτεται σε leaked video, Motorola Moto G (2015): Αποκαλύπτεται σε leaked video

Motorola Moto G (2015): Αποκαλύπτεται σε leaked video, Motorola Moto G (2015): Αποκαλύπτεται σε leaked video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέφανος

Η γνώμη μου είναι πως δεν έπρεπε να γίνει η εξαγορά της Motorola από τα χέρια της Google. Διότι δεν έχουμε pure updates. Τα Moto e 1st generation και Moto g 4g 1st generation δεν πήραν ακόμα lollipop. Και αν ειμαι σίγουρος έχουν 2 χρονια εγγύηση αναβαθμίσεων; Ή αυτό υσχιει μόνο για τα Nexus και τα Android One?

Dimitris2010

Ποιο πολυ μαρεσε το moto g2 συν οτι εχουν σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα απλως αυξησαν λιγο την συχνοτητα… συν οτι αποτι φαίνεται απο το βιντεο εχει ελευθερα 3.83 gb αποθηκευτικο χωρο ενω το 2 εχει 5.5gb αποθηκευτικο… κριμα στην lenovo!!!

princegr

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κόλλημα με το 1 gb ram, τόσο μεγάλο κόστος έχει να πάει λίγο πιο πάνω ώστε να είναι άνετο το κινητό. Αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την αγορά του!!!!!!!

Panos7GR

Γιατί 13MP και 5MP κάμερες και όχι 2GB RAM;;; Μας απογοητεύσεις Lenovo!!! Έχω το Moto G (2014) DS και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις κάμερες του. Φοβερά αποτελεσματα σε σχέση με κάτι σαπακια της Samsung και LG στα ίδια λεφτά.
Η οθόνη θετικό που έμεινε στις 5 ίντσες και στην ίδια ανάλυση (δεν χρειαζόμαστε υπερβολές και άσκοπη κατανάλωση ενέργειας), θετικό ο 64bit επεξεργαστής, θετικό το διπλό LED, αλλά αυτό το 1GB RAM που διάβασα είναι αρκετό να σε ξενερωσει. Μα στο Golden Warrior A8 των 140€ του βάζεις 2GB και στο Moto G των 199 επιμένεις στο 1GB;; Δώσε RAM να ανασαίνει το κινητό! Ποτέ δεν μου κόλλησε το Moto G μου, αλλά καμμία φορά βλέπω τη χρήση της RAM και βλέπω ζοριζεται.

Elias

Πες τα princegr!!!

tsosmi

Στο flipkart ελεγε οτι θα εχει οθονη 5.2 ιντσων με αναλυση 720×1080,Snapdragon 615 στα 1.7 GHZ,2 GB RAM και καμερες 10 και 5 MP, αυτο το συγκεκριμενο leak απο το κινεζικο site φαινεται ψευτικο!

mpampis13

με 1gb ram μονο windows phone τιποτα αλλο πλεον δεν αξιζει

Τέλης

Όντως μόνο WP με 1 GB RAM , έτσι και αλλιώς apps για να πιάνουν χώρο στην μνήμη δεν υπάρχουν οπότε φτάνει και περισσεύει.

sdaoulas

Ειλικρινα θελω να μου πει καποιος απο τους μεγαλους κατασκευαστες, Πόσο κοστος διαφοράς εχει το 1GB RAM από τα 2GB;

Γιάννης σε λέω

Συμφωνώ με τους υπόλοιπους. Με 1GB Ram δεν πάει πουθενά. Επίσης σιγά την διαφορά στις επιδόσεις ανάμεσα στον snapdragon 400 που φορούσε το προηγούμενο μοντέλο και στον 410 που φοράει αυτό. Προτιμότερο θα ήταν να φορούσε κάποιον καλό επεξεργαστή της mediatek, να είχε 2GB Ram και το κόστος του να ήταν 200 με 220 €.

Με αυτά τα specs δε θα πρέπει να κυκλοφορήσει στην αγορά με τιμή πάνω από 150 €. Το Huawei Ascend G620s με ακριβώς ολόιδια specs, εκτός της κάμερας που είναι 8 Mpixel, κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στο Skroutz με τιμή 129 €.

Superuser

Μεγάλος κατασκευαστής δεν είμαι αλλά νομίζω ότι κοστίζουν χοντρικά στις εταιρείας 5 ντολαρς
Εγώ πιστεύω ότι δεν βάζουν διότι θα κόψει πωλήσεις από τα μεγαλύτερα μοντέλα..
Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ..

tech21man

Τελη μαλλον στο κεφαλι σου δεν υπαρχει μυαλο και σφυριζει ο αερας απο αυτι σε αυτι…

Παντως ημι αδιαφορη η “ανανεωση” του moto g.

πανος

Γιάννη έχει διαφορά ο 410 από τον 400 αφού θα δουλεύει στα 64bit με αύξηση της απόδοσης 30%

Γιάννης σε λέω

@πανος

Στα χαρτιά όλα ωραία, όλα καλά. Στην πράξη όμως..?? Πρόσφατα είδα βίντεο αφιερωμα στο ZTE blade S6 που φοράει τον 64μπιτο snapdragon 615 και GPU Adreno 405. Όταν στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες στο gaming της συγκεκριμένης συσκευής και έτρεξαν το παιχνίδι Modern Combat 5 υπήρχε lag, κάτι που δεν ισχύει για παράδειγμα στο Sony Xperia Z3, που φοράει τον 32μπιτο snapdragon 801 και GPU την Adreno 330.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.