Motorola Moto G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Motorola Moto G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο HD. Το Moto G τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση Android 4.4.2 KitKat και θα το βρείτε στη WIND με τιμή 189 ευρώ (8GB). Δείτε το βίντεο.

Motorola Moto G πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Motorola Moto G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Moto G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Moto G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Moto G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Moto G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Moto G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Moto G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Moto G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

χαχαχαχα!! ειχε και τυπου backstage πλανα εκει γυρω στο 25:20΄ με το αμηχανο χαμογελο!!!
ωραιος ο Κωστας, ωραιο βιντεο !

Nikos21

Για κινητο των 190 ευρω (τα 16gb στο αμαζον) ησουν αρκετα αυστηρος…

kwstascifi

Ο επίλογος όντως είχε πλάκα, που κοίταζες την κάμερα.
Πολύ καλή και value for money συσκευή.

Tom

Αντικειμενικα 190 ευρω ειναι πολυ καλο τιμη για αυτο το προιον. Δεν ειναι μονο το ποσο ως ποσο ειναι και το τι αγοραζεις ετσι;

Παρ’ ολα αυτα εννοειται οτι εχει ελαττωματα το κινητο, αλλα το value for money ειναι αλλου. Ειναι το πιο καλο midrange τηλεφωνο σε mid-low range τιμη και κανει τα παντα. Οθονη καλη και μεγαλη εχει, ολα τα σηκωνει μια χαρα ανετο ειναι στην ταχυτητα κοκ. Και ειναι και ομορφο και πολυ καλη μπαταρια.

kostas02

…H wind δεν έφερε το16αρι αλλα το 8αρι και έχει και εγγύηση 2 έτη………..αλλα αν ήταν samsung ή lg θα λέγαμε τον ύμνο του CL

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πολύ καλή επιλογή!!!!

dimpep

Απαράδεκτο, εν έτη 2014 να μην τοποθετούν εσκεμμένα οι κατασκευαστές υποδοχή για κάρτα μνήμης τη στιγμή που τηλέφωνα των 40 ευρώ έχουν. Και όλα αυτά για να προωθήσουν τις cloud υπηρεσίες που ουδέποτε θα φτάσουν το να έχεις το περιεχόμενό σου τοπικά

Παρολ’ αυτά τίμια επιλογή

Γιαννης

Γιατί δεν μπορω να το παραγγειλω απο Amazon.co.uk ?
Αν γνωριζει καποιος….ας με διαφωτισει παρακαλω. 

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ωραιο τηλ. (δωρο) για την ανηψιά μου που κλείνει σε λίγο τα 17, αλλά έχει πολλά τραγούδια και φωτογραφίες και δεν αρκούν τα 8 γίγα. Ισως το xperia M ή το samsung core να διαλέξω. Το 16 αποκλείεται να έρθει? Ή στην Ελλαδα ειναι UTOPIA?

Dimitrinho

@ΜΑΝΩΛΗΣ79 στο skroutz μια χαρα το πουλανε το 16αρι τα μαγαζια παρτο απο εκει

JIMMY

ΘΥΜΗΖΕΙ 3GS

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Dimitrinho σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δεν θελω να το παρω τωρα και σε κανα μηνα να το φερει WIND με 20-30 ευρω παραπανω.Εχω 1 μηνα καιρο να αποφασισω.

Gabriel

Καταρχήν είμαι πρώην χρήστης xperia u με 8gb (5 ελευθερα) χωρίς υποδοχή sd! και να πεις οκ στην αρχή μετά θα το μετανιώσεις γιατί τα 5gb δεν φτάνουν με τίποτα ! και μετά τη γυφτιά είναι να μην βάλουν έστω ένα φορτιστής της πλάκας μέσα. και άμα θέλει κανείς κάμερα είναι μακράν χειροτερη από πολλές πεντάρες που φοράνε αλλά κινητά.

Νικος

Το κινητο το εχω κοντα 3 μηνες,δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε αυτην την τιμη..Οταν λεω βεβαια τιμη δεν ενοω τα 189 της wind.. Χωρις δευτερη σκεψη παρτε την εκδοση των 16GB με 194ευρω τελικη τιμη απο το amazon.uk .. Και μην φοβαστε σε πιθανο προβλημα της συσκευης σας στελνουν καινουργια χωρις να πληρωσετε δραχμη..Μην σας μοιαζει βουνο ολο αυτο,δεν ειναι τιποτα.. Οσο για το κινητο?Μετα απο 3 μηνες το κινητο ειναι ΑΨΟΓΟ δεν εχω το παραμικρο προβλημα απο καποια μικροπροβληματα που εχουν αναφερθει σε φορουμ..

machineman

εγω που εχω το s4 mini αξιζει να παω για το moto g?αναλυση ηχο και σιγουρα για 16g μνημη!και σαν επεξεργαστης ποιος ειναι καλητερος απο αυτα τα 2?tnx!

Τομ

Machine μεινε με το σαμσουνγκ εκτος αν ανταλλαξεις. Πανω κατω τα ιδια ειναι μην πληρωσεις λεφτα για να πας απο s4 mini σε moto g. Εγω σκεφτομουν να παω απο galaxy s3 στο μοτο αλλα εκανα την 4.3 αναβαθμιση πηρα και μια ωραια θηκη και ανανεωθηκα. Ωραιο το μοτο g για καποιον που θελει ενα μεσαιο σμαρτφοουν απο παλιο κινητο αλλα δεν αξιζει καποιος που εχει ηδη μεσαιο κινητο να παει σε μοτο τζι. Δηλαδη μην τρελαθουμε δεν ειναι και φαινομενο το κινητο απλα ειναι πολυ προσεγμενα τιμολογημενο

thanos

ρε παιδια αναμεσα σε αυτο και το lumia 925 τι προτεινετε.Αφηστε το λειτουργικο στην ακρη,σαν κινητο αξιξει να ανεβω 60 euro?

Φίλιππος

@thano κλάσης ανώτερο το 925 σε κάμερα και ποιότητα κατασκευής τώρα αν σου αρέσουν και τα windows phone τότε η απόφαση είναι εύκολη.

machineman

Τομ tnx !παω για nexus 5 ας το κανω σωστα τουλαχιστον!

bgfd5

Το 925 ειναι ασυγκριτα ανωτερο σε καμερα, ηχο, φωτογραφια και ειδικα βιντεο (απαραδεκτο το moto g θυμιζει specs διετιας). Και σε κατασκευη.

Βασικα περα απο την οθονη, που απλα ειναι 720p και το σχετικα μεσαιο chipset δεν βλεπω να δικαιολογει ντορο…

Θα προτιμουσα το s3 απο android.

Panagiotis G

@thanos και πέρα από το θέμα ποιότητα και φωτογραφία βίντεο το 925 έχει και nfc και καλύτερη ποιότητα στην ομιλία, καλύτερο σήμα και είναι και 4G

GeoChiosGR

Θα άξιζε να αλλάξω το Ηuawei Ascend P6 με αυτό το κινητό; Όχι ότι έχω κάποιο θέμα με το P6 αλλά το έχω 7 μήνες και νιώθω ότι θέλω αλλαγή και χωρίς να χρεωθώ καθώς μπορώ να το πουλήσω σε φίλο στην τιμή του Moto G. Σίγουρα το P6 είναι ανώτερο εμφανισιακά και με 2GB ram αλλά πιστέυω ότι το Μoto G θα κερδίζει στην απόδοση….

perfectMotoG

Μετά το τελευταίο firmware update, το κινητό, με χρήση αυστηρά ως κινητό (με 2 ώρες wifi σε ενεργό τηλέφωνο και 7 ώρες ξεχασμένο WiFi On ένα βράδυ σε κατάσταση idle αλλά έκανε κάποια updates εφαρμογών), έφτασε λίγο πάνω από 7 μέρες. Φανταστείτε οτι όταν το πρωτοφόρτησα η μπαταρία έδειχνε «CHARGED» για τις πρώτες 6-7 ώρες. Σε κατάσταση idle λοιπόν ύστερα από αυτό το update το κινητό φαίνεται να μην καίει τίποτα…Εντυπωσιακό. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του στείλω και screenshot από την οθόνη της μπαταρίας. Επ” ευκαιρία να σας πω οτι αν θέλετε screenshot από την οθόνη του Moto G πατήστε ταυτόγχρονα το Power κουμπί και το Volume κουμπί (την κάτω μεριά του…αυτή που χαμηλώνει τον ήχο). Θα ακούσετε το χαρακτηριστικό ήχο της κάμερας που φωτογραφίζει και μια ένδειξη στην οθόνη για το screenshot που πάρθηκε.
Επιπλέον μετά το τελευταίο update, το κινητό συνεργάζεται άψογα με οτι συσκευή USB συνδέω (μέσω καλωδίου OTG) πάνω του. Προηγουμένως υπήρχαν μικρά προβληματάκια. Επίσης για κάποιον που χρειάζεται πολύ micro sd ιδού η λύση…πολύ μικρό και ευέλικτο…https://www.meenova.com/

perfectMotoG

Επειδη είμαι και αρκετά ζουζούνι με τα τεχνολογικά και ήθελα να το φτάσω στα όριά του…Φορτωσα ενα 4κ βίντεο το οποίο το έστειλα share4all (imediashare android app) στην τηλεόραση και ετρεξα και real racing 3. Δεν καταλαβα καμιά καθυστέρηση. Το κινητό πετάει. Είναι εντυπωσιακό τι παίρνεις με 165 ευρώ από αμαζον. Μιλαω για τα 8GB. Η οθόνη είναι εντυπωσιακή. Αξίζει να πάτε να το δείτε από κοντά στα public.

machineman

Perfectmotog εχω s4 mini δηλαδη δεν θα απογοητευτω αν παρω το moto g σε σχεση με το mini που εχω?γενικα μπαταρια καλη θελω να εχει εικονα και ηχω αποδοση.

Παναγιωτης Χαλκιοπουλος

τελικα εχει οθονη Gorilla Glass 3?

perfectMotoG

Γεια σου φίλε machineman. Μπαταρία πολύ καλή, οθόνη επίσης και ήχο πολύ δυνατό και καθαρό.
Οθόνη gorilla glass 3. Δε χρειάζεται κάτι επιπλέον. Προσωπικά ύστερα από λίγο ψάξιμο πήρα αυτή την θήκη που “παχαίνει” ελάχιστα το κινητο και του ταιριάζει απόλυτα. Το υλικό της είναι ίδιο μ αυτο που έχει το καπάκι του moto g. Κοιτάξτε εδώ https://www.amazon.co.uk/Premium-Ultimate-Protector-PERFECT-Motorola/dp/B00GY6X9RK/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1395602594&sr=8-14&keywords=moto+g

Πέτρος

Θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό κινητό και σε πολύ καλή τιμή!
Ενδιαφέρουσα παρουσίαση!

machineman

perfectMotoG τοθλαχιστον σε αποδοση θα με καλυψει σε σχεση με το μινι?μη φαω καμμια χιλοπιτα.

perfectMotoG

macineman οθόνη, ήχος, μπαταρία πάαρα πολύ καλά. Δεν ξέρω αν μπορεί να συγκριθεί η κάμερα του samsung. Υποθέτω θα είναι καλύτερη. Θα είναι καλύτερα να σε συμβουλέψει κάποιος που έχει δει και τις 2 κάμερες. Το πήρα πολύ διστακτικά το moto g λόγω των τελειων κριτικών σε όλα τα γνωστά sites (δε θυμαμαι να έχει γίνει κάτι παρόμοιο με τις αξιολογήσεις). Τελικά είναι καλύτερο απ οτι περιμενα. Κι αυτο που λεει ο Βλαχάκης…είναι πολύ στιβαρό και όμορφο. Δες το κι απο κοντά όμως φίλε.

Ηλιας

Σερβις υπάρχει στην θεσσαλονίκη?

nikolakis

Κώστα Βλαχάκη,
Χαζεύω ξανά το κινητακι. ..
Ωραίο, μ’αρέσει, θα ήθελα να κυκλοφορώ με 4.κινητά περίπου λόγω πάθους. .χεχε.
Αλλά,
Αφού υπάρχει το nexus4 Στα 1.4ghz με τιμή κοντά 250. Το nexus 5 τιμή 300…
Τώρα αυτό……..πως μπαίνει μέσα …… μου φαίνεται κάπως χαζό.

perfectMotoG

161 ευρώ αυτή τη στιγμή από αγγλικό amazon. Δε νομίζω οτι χτυπιέται σε τιμή και χαρακτηριστικά. Είναι το μόνο κινητό που το στηρίζω τόσο πολύ μέχρι τώρα. Πραγματικά πολύ καλό και με πολύ υποστήριξη (firmware updates μετά το android update). Έχω ξαναγράψει σε άλλα blogs για την μπαταρία (δεν ξέρω τι έγινε μετά από κάποιο update και κρατάει τόσο πολύ) και το GPS που δουλεύει σχεδόν αμέσως μόλις το ανοίξεις. Το έχω συγκρίνει με σχεδόν ολα τα γνωστά high end κινητά. Μην επαναλαμβάνω για οθόνη κλπ γνωστά. Δεν εχει ξανατύχει σε όλα τα γνωστά review sites κινητό να παίρνει τόσα 5στερα. Ξέρω οτι χαλάει πολλούς που έχουν πολύυυυυ ακριβότερα, αλλά είναι η αλήθεια.

Βασιλης

S4 mini ή Moto G?

thanos

Moto g 16 GB από Amazon ,χωρίς δεύτερη σκέψη!

Βασιλης

Δεν εχω θεμα με τα gb..στο μονο που κολαω ειναι η καμερα,μου φαινεται ανωτερη του s4

perfectMotoG

Μια καλή λύση όσον αφορά την sd card.
https://www.meenova.com/st/p/m3r.html

Jimakoylis

ειμαι απο Xperia Neo V και σκεφτομαι να παω samsung core η moto g (16αρι) απο skroutz 189ευρω πειτε μ γνωμες ποιο απο τα δυο σχετικα αποδοση κτλπ κ για καμερα σε σχεση με το Neo V?

ΧΡΗΣΤΟΣ

Καλησπερα παιδια, μπορει καποιος που το εχει ή ξερει γιατι πχ στο facebook ή και στο instagram δεν μου εχει εικονιδια στο πληκτρολογιο??? στα μηνυματα εχει μεγαλη γκαμα απο emoticons ενω γενικα στο πληκτρολογιο δν υπαρχει επιλογη για εικονιδια.

Νικος

Απλως μια παρατηρηση, δεν τρεχει στα 1.7 οπως αναφερεις συνεχεια στην παρουσιαση, αλλα στα 1.2.
Κατα τα αλλα ειναι μια εξαιρετικη επιλογη.

sailo

καλησπέρα παιδιά. βρίσκω το 16gb στο amazon στα 170 ευρώ. αξίζει να το φέρω απο αγγλία? θα έχω κάποιο πρόβλημα στο ελληνικό δίκτυο? στο φέρνουν στην πόρτα και στο αφήνουν αμα δεν με βρούν?

apostolos

θελω το 8αρι για μια κοπελα. απο amazon uk βγαινει 135ε και δεν βλεπω μεταφορικά. να το παρω απο εκει?

Ντινα

Παιδια εγω βλεπω το universal moto g LTE 4g με 8gb και δεχεται και SD μονο 162 ευρω!! απο το amazon.com (θα μου το φερουν, Ελλαδα δε το στελνουν).Το θεμα ειναι θα λειτουργει με τα ελληνικα gsm/umts σωστα και το 4g της cosmote??

PerfectMotoG

Σημερα 22/07/2014 εγινε το update σε 4.4.4

Χρήστος

Παιδιά όταν κάνεις την αναβάθμιση σου τρώει GB από την RAM?

MotoGUSer

Αγόρασα το Moto G 16/08 και ενώ είναι ένα φανταστικό κινητό ασυναγώνιστο για την τιμή του έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Κάθε βράδυ, όταν το φορτίζω, η φόρτιση σταματά γύρω στο 28% ενώ η οθόνη δείχνει ότι είναι πλήρως φορτισμένο, με αποτέλεσμα να το βγάζω από την πρίζα και μετά από 5-10 λεπτά χρήσης η μπαταρία να “κάνει βουτιά” στο πραγματικό της ποσοστό. Ξέρετε αν είναι πρόβλημα του κινητού ή του KitKat 4.4.4 και τι μπορώ να κάνω για αυτό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.