Motorola Moto G, διέρρευσε φωτογραφία του διαδόχου του

Το Motorola Moto G είναι το πιο πετυχημένο smartphone της Motorola και σήμερα διέρρευσε φωτογραφία της συσκευής που θα το διαδεχτεί. Το Motorola Moto G2 ή αλλιώς δεύτερης γενιάς Motorola Moto G, όπως αποκαλείται, έρχεται μαζί με πληροφορίες για τα specs του.

Από άποψη design έχει πάρει στοιχεία από το Motorola Moto E, όπως για παράδειγμα τα μπροστινά ηχεία.
Όσο για τα specs, έρχεται με Qualcomm Snapdragon 400 και Adreno 305 GPU, η οθόνη έχει ανάλυση 720pα αλλά δεν γνωρίζουμε τις ίντσες της, είναι δίκαρτο και έχει 8MP κάμερα. Ωστόσο πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για τα χαρακτηριστικά.

motorola moto g διάδοχος, Motorola Moto G, διέρρευσε φωτογραφία του διαδόχου του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θάνος

Από ίντσες φαίνεται να είναι 4.8 κάπου εκεί.

Γιάννης σε λέω

Και τι σόι διάδοχος είναι αυτός με ακριβώς ίδιο επεξεργαστή, ίδια κάρτα γραφικών και ίδια ανάλυση οθόνης??? Αν ισχύουν οι φήμες, epic fail!

Darth

αντε να δούμε πόσο θα το τιμολογήσει η lenovo

tiamat

αν ειναι δικαρτο θα ειναι το επομενο μου κινητο. απο αυτα που εχουμε δει για το νεο android L ενθουσιαστηκα τοσο ωστε θελω να εχω κινητο σκετο χωρις τον launcher της καθε εταιρειας. μοναδικη περιπτωση να μη το παρω ειναι το g2 που βλεπω να εχει πεσει τοσο η τιμη του που ειναι πραγματικα τσαμπα…

αν εχεις moto g ειναι σαν να εχεις nexus. δινεις 150 ευρω και ξεγνοιαζεις απο το αγχος των αναβαθμισεων.

το κινητο αυτο δε πρεπει να εχει απιστευτα specs ,πρεπει να μπορει να κρατηθει χαμηλα η τιμη. το μονο μειον του παροντος moto G που με εκανε να μη το παρω ειναι η μικρη χωρητικοτητα (μολις 5giga) και αν θελουμε τα 16 η τιμη μετα ακριβαινει δυσαναλογα στο σκρουτζ οποτε παμε σε κατηγορια g2 για πολυ καλυτερα

Νotis

Αδιάφορο

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Εύχομαι να το δούμε το συντομότερο!

Genesis

αν είναι όντως δικαρτο και παίρνει και SD card και με την κάμερα 8mp και μια καλύτερη μπαταριά και μια οθόνη στα 4.7 και φυσικά μια καλή τιμή όπως είχε και το moto g θα πάει πάρα πολύ καλά.

giorgos

θελω μια βοηθεια για την αγορα ενος κινητου,η σκεψεις μου ειναι για το moto g ,galaxy s3 mini και galaxy grand neo
η χρηση που κανω ειναι να μπαινω facebook να παιζω κανα παιχνιδακι και να βγαζω φωτογραφιες και να της ανεβαζω instagram.Επισης θελω να εχει μια καλη μπαταρια που να αντεχει ανετα μια μερα και αν γινεται και δευτερη μερα

giorgos

Θελω μια βοηθεια για την αγορα κινητου.Σκεφτομαι να παρω το moto g λογο των σχολιων που βλεπω απο χρηστες που το εχουν και φαινεται να αξιζει τα λεφτα του.Επισης σκεφτομαι να παρω το galaxy s3 mini και το galaxy grand neo γιατι εχω ακουσει απο γνωστους οτι τα galaxy ειναι καλα κινητα και σε περιπτωση που γινει κατι υπαρχει καλο service

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.