Motorola Moto G, επίσημα με LTE και microSD

Μαζί με την επίσημη ανακοίνωση του Motorola Moto E η εταιρεία παρουσίασε και μια νέα έκδοση του Motorola Moto G το οποίο έρχεται με LTE και microSD κάρτα έως και 32GB. Το Motorola Moto G είναι το best selling smartphone της Motorola μέχρι σήμερα συνδυάζοντας καλά χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμή.

Αυτά ήταν δύο χαρακτηριστικά τα οποία έλειπαν από τη συσκευή και η Motorola έρχεται να τα προσθέσει στη νέα έκδοση. Κατά τα άλλα η συσκευή παραμένει ίδια με Android 4.4.2 KitKat, Snapdragon 400 chipset, 1GB RAM, 5MP κάμερα με LED flash.

Η οθόνη είναι 4.5 ίντσες, 1280×720 pixel, 329 ppi. Η εσωτερική μνήμη του Motorola Moto G είναι 8GB ή 16GB και πλέον με τη νέα έκδοση μπορεί να επεκταθεί έως και 32GB.

Η τιμή για την LTE έκδοση του Motorola Moto G 8GB στις ΗΠΑ είναι στα $219 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά τέλη Μαΐου.
, Motorola Moto G, επίσημα με LTE και microSD
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos K

Κρίμα που δεν κυκλοφόρησε με 4G και MicroSD slot εξαρχής. Είμαι υπερευχαριστημένος με το δικό μου Moto G, αλλά ειδικά τη MicroSD την ήθελα.

arg

και έτσι όπως είναι μίας και είμαι κάτοχος των 16 gb δεν με χαλάει, το κινητό για τα λευτά του δέν υπάρχει απλά… καλοδεχούμνενο βέβαια και το νέο MOTO G

Νάσος

Ε αυτό ναι!!!!
Επιτέλους…

Μιχάλης Φ.

Δεν θα ήταν καλύτερο εάν έβαζαν και 2άρα RAM;

Dimitris547

Απλά κορυφή!!!

Avgerinos

ΤΩΡΑ?ΤΩΡΑ?ΤΩΡΑ?Τωρα που μολις πηρα καινουριο κινητο και ο λογος που το απεριψα ηταν κυριως η μη υποδοχη SD?!?!Α,ρε Motorola…..

nikos

Εάν η αρχική του τιμή είναι στα 220(γιατί 220$ στην Ελλάδα σημαίνει 220Ε)είναι μια εξαιρετική επιλογή μιας και τα έχει όλα +pure android που κατά τη γνώμη μου είναι το κορυφαίο χαρακτηριστικό του κινητού!(το maximum 250!)Αν τώρα η τιμή είναι 300 και άνω τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης μιας και στα 350 πλέον παίρνεις nexus 5 32gb και άλλα πολλά βέβαια.Μην ξεχνάμε ότι είναι μια mid-range συσκευή οπότε και η τιμή του πρέπει να είναι ανάλογη

stauros

ενδιαφερων τηλεφωνο.απο θεμα σερβις τι γινεται αν χρειαστει?

Dimitris

H αγορά pre order από amazon.co.uk, είναι safe για την σωστή λειτουργιά του κινητού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.