Motorola Moto G Series: Τέσσερα νέα προσιτά smartphones

, Motorola Moto G Series: Τέσσερα νέα προσιτά smartphones

H Motorola παρουσιάζει τέσσερις νέες προτάσεις στην κατηγορία των προσιτών smartphones, τα μοντέλα Moto G31, G41, G51 και G71. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 199 ευρώ και φτάνουν στα 299 ευρώ στην πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση.

Η νέα τετράδα συσκευών της Motorola, μοιράζεται κάποια κοινά χαρακτηριστικά, πέρα από το λειτουργικό σύστημα της Google, όπως είναι η μπαταρία των 5000 mAh, η ευρυγώνια κάμερα των 8 Megapixel και η κάμερα των 2 Megapixel για τη φωτογράφιση macro. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις, που δικαιολογούν και τη διαφορετική τιμή σε κάθε μοντέλο.

Το Motorola Moto G31, μαζί με το Moto G41 είναι τα πιο προσιτά της γκάμας, με οθόνη διαγωνίου 6.4 ιντσών, τεχνολογίας OLED και ανάλυσης Full HD. Ο επεξεργαστής είναι ο MediaTek Helio G85, με την κάμερα στο μπροστινό μέρος να είναι τύπου punch hole και να έχει αισθητήρα 13 Megapixel. Το Motorola Moto G31 των 199 ευρώ προσφέρει μνήμη RAM 4 GB, με εσωτερική μνήμη 64 ή 128 GB και φόρτιση στα 10W. H κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 50 Megapixel. To Moto G41 των 249 ευρώ προσφέρει κύρια κάμερα στα 48 Megapixel, μνήμη RAM στα 6 GB και εσωτερική μνήμη 128 GB, με φόρτιση στα 30W.

Τα μοντέλα Moto G51 και G71 της Motorola κινούνται στον αστερισμό του 5G, με το Moto G51 των 229 ευρώ να προσφέρει οθόνη LCD Full HD 6.8 ιντσών, με συχνότητα ανανέωσης στα 120 Hz, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 480 Plus, μνήμη RAM 4 GB και εσωτερική μνήμη 64 GB. H κύρια κάμερα είναι στα 50 Megapixel και υπάρχει αδιάβροχη προστασία.

, Motorola Moto G Series: Τέσσερα νέα προσιτά smartphones

Τέλος, το Motorola Moto G71 των 299 ευρώ είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 695, με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερική μνήμη 128 GB. H οθόνη εδώ είναι τεχνολογίας OLED, με διαγώνιο 6.4 ιντσών και συχνότητα ανανέωσης τα 60 Hz. Η κύρια κάμερα είναι στα 50 Megapixel.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.