Motorola Moto G20: Διαρροή των τεχνικών του χαρακτηριστικών

, Motorola Moto G20: Διαρροή των τεχνικών του χαρακτηριστικών

To Motorola Moto G20 είναι σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει στην κατηγορία των entry level smartphones. Μπορεί να μην έχει διάθεση εντυπωσιασμού το Moto G20, αλλά σίγουρα θα βασίζεται στον προσιτό χαρακτήρα του για την επιτυχημένη εμπορική του πορεία.

Η πρόσφατη διαρροή αναφορικά με το Motorola Moto G20 αποκαλύπτει το σύνολο σχεδόν των τεχνικών του χαρακτηριστικών. Έτσι, εδώ έχουμε μία οθόνη IPS με διαγώνιο 6.5 ιντσών, με ανάλυση HD+. Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB, ενώ η εσωτερική μνήμη είναι 64 GB. O επεξεργαστής του Moto G20 είναι ο Unisoc T700.

Στον τομέα των καμερών, έχουμε μία κάμερα 13 Megapixel εμπρός και τετραπλό setup στο πίσω μέρος, με την κύρια κάμερα να είναι στα 48 Megapixel, ο ευρυγώνιος φακός στα 8 Megapixel και οι άλλοι δύο (macro και βάθους) να είναι αμφότεροι στα 2 Megapixel.

To λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 11 και η χωρητικότητα της μπαταρίας στα 5000 mAh. Θα υπάρχει πιστοποίηση IP52 για αντοχή σε νερό και σκόνη, αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ειδικό πλήκτρο για τον Google Assistant και βύσμα ακουστικών 3.5 χιλιοστών.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.