Motorola Moto G30 και Moto E7: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και renders

, Motorola Moto G30 και Moto E7: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και renders

Από την Γερμανία μας έρχονται αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα smartphone που ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Motorola. Πρόκειται για τα νέα Motorola Moto E7 Power και Moto G30, για τα οποία πλέον έχουμε τις περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τα renders που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό των συσκευών.

Moto G30

To Moto G30 θα έχει το Snapdragon 662 Soc (11 nm) και 6GB Ram, με αποθηκευτικό χώρο 128GB και δυνατότητα επέκτασης μνήμης μέσω microSD (παλαιότερες φήμες ανέφεραν ότι ίσως το δούμε με 4GB Ram και 64GB αντίστοιχα), ενώ θα διαθέτει οθόνη 6.5 ιντσών με τεχνολογία HD+ IPS.

Το νέο smartphone της Motorola αναμένεται να έχει τετραπλή κάμερα. Η κύρια κάμερα θα έχει ανάλυση 64 megapixels με ευρυγώνιο φακό με F/1.8 και εστίαση Phase Detection (PDAF), μία κάμερα με ανάλυση 13 megapixels και υπερευρυγώνιο φακό με f/2.2 (προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ανάλυση 8 megapixels), μία κάμερα με δυνατότητα macro λήψης στα 2 megapixels με φακό f/2.4 και αισθητήρα για τον υπολογισμό του βάθους, με ανάλυση 2 megapixels και φακό f/2.4. Οι φήμες αναφέρουν ότι η selfie κάμερα θα είναι στα 13 megapixels, σε αντίθεση με προηγούμενες πληροφορίες ότι θα έχει ανάλυση 8 megapixels.

Επιπλέον θα βγάζει βίντεο 4K και θα έχει LED flash και λειτουργίες πανοραμικών και HDR εικόνων. Το Moto G30 αναμένεται να έχει μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 20W, θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, WiFi, Bluetooth, NFC, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και θύρα USB-C.

Moto E7 Power

To Moto E7 Power θα έχει οθόνη των 6.5 ιντσών με τεχνολογία HD+ LCD και το Helio G25 SoC, με 4GB Ram και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64GB, επεκτάσιμο με microSD (ίσως υπάρξει και έκδοση με 2GB Ram και αποθηκευτικό χώρο 32GB).

Στην πλάτη θα έχουμε διπλή κάμερα με την κύρια να έχει ανάλυση 13 megapixels και την δεύτερη να βγάζει macro εικόνες στα 2 megapixels, ενώ θα υπάρχει και LED flash, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ίσως δούμε και αισθητήρα βάθους των 2 megapixels. H μπροστά selfie κάμερα θα βρίσκεται σε waterdrop notch με ανάλυση 5 megapixels.

Η συσκευή θα έχει μπαταρία στα 5.000 mAh, υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε μπλε ή κόκκινο με τιμή 150 ευρώ για την Ευρώπη.

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.