Motorola Moto X 2014, Έρχεται στη WIND με τιμή 599 ευρώ

Η WIND αγαπάει τη Motorola και τις επόμενες ημέρες φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα το νέο Motorola Moto X 2ης γενιάς με τιμή 599 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο με οθόνη 5.2 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 2.5GHz, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB (δεν δέχεται κάρτες μνήμης micro SD).

Motorola Moto X 2nd gen (2014)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.4 KitKat (αναβαθμίσιμο σε 5.0 Lollipop)
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AC) 2.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.2 ίντσες, AMOLED, 1920×1080 pixels, Gorilla Glass 3
Κάμερα: 13 Megapixel, διπλό LED flash, Full HD video
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2300 mAh
Διαστάσεις: 140.8×72.4×10 χλστ.
Βάρος: 144 γρ.

Motorola Moto X 2014, Motorola Moto X 2014, Έρχεται στη WIND με τιμή 599 ευρώ

Kudos to Stathis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Με αυτά που βλέπω , δίνω 400. Άλλη προσφορά ;

jonjon

380 και εκλεισε!

Χρήστος σαμ

Προτιμω g2 με 260 ευρω.

George

Γελάει ο κόσμος, με τέτοια τιμή.(παίρνεις 3 Moto G 2nd. gen)

Αντώνης Μαρίνος

Με αυτή τη τιμή, είμαι πραγματικά περίεργος ποιος θα πάει να το πάρει….και μάλιστα με 16GB και χωρίς επέκταση μνήμης…είναι μερικές φορές πραγματικά να απορείς με κάποια πράγματα !?!?!?!

Ιωάννης jb

το z2 αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 350 και θεωρώ πως είναι καλύτερο στα σημεία συν του ότι έχει επεκτασημότητα μνήμης.
αναφέρω z2 γιατι το συγκεκριμένο εχει μπαταριάρα με 3200 mAh ενώ το moto x 2300 mAh
και η πλάκα με την motorola είναι ότι το έχει κάνει αρκετά χοντρο σαν κινητο με πάχος 1 εκατοστό.
Βέβαια η αρχική τιμή που δίνουν στο moto x δεν είναι κακή αν σκεφτεί κανείς όμως αυτά που προσφέρει ίσως να μπορούσαν και λίγο πιο κάτω!
αν και όταν πέσει στα 3 κατοστάρικα ίσως και να αξίζει σαν αγορά αλλά προς το παρον πάμε σε συσκευές που έχουν λίγο καιρό στην αγορά και έχουν πεσμένες τιμές, z2-3, galaxy s4-5, note 3, g2-3.

Giorgos

Αυτή η κατάσταση που τα κινητά φτάνουν στην Ελλάδα κανά εξάμηνο αργότερα και με τιμή 50% πάνω από αυτή που τα βρίσκεις στην Ευρώπη είναι δείγμα του που τοποθετείται η Ελλάδα αγοραστικά… Απορώ πως προσδιορίζονται αυτές οι τιμές. Μακάρι όλοι να αγοράζουν από εξωτερικό ώστε να περάσει ένα μήνυμα.

jiji

Όσα παίρνει… η wind.

Γιώργος Κ.

jonjon τα 400 πρέπει να χτυπήσεις όχι να πας πιο χαμηλά αχαχαχ. Αλλά μήπως το έχω λίγο ψηλά λες ε;;; Ξεκινάω ξανά, από τα 300 αυτή τη φορά!

minus

Σχεδόν με τα μισά χρήματα αποκτάς το LG G3 (16GB) και με 415Ε το LG G3 (32GB) που είναι σε αρκετά χαρακτηριστικά πολύ ανώτερο του Motorola Moto X 2nd gen (2014)! Μυρίζομαι πανηγυρική αποτυχία αν το κρατήσουν σε αυτή την τιμή!

HarryAg

Μη συγκρίνετε τιμές skroutz με τιμές public,wind και τα λοιπά.

gelalma

Θα παραμείνω στο g2 που έχω.Οποίος το έχει αποκτήσει ξέρει τι εννοώ.

lorentzos

Ακομα ψαχνουν να βρουν κοροιδα, με 400-450 υπαρχουν ανωτερα μοντελα. που ακομα και 450 να το εβαζαν παλι υπαρχουν καλυτερα απο αυτο. Καληνυχτα εκει στην Wind.

Gblog_21

Παιδια συγκρινεται τιμες αλυσιδων με τιμες skroutz..Το θετικο ειναι οτι θα το φερουν επισημα Ελλαδα, οποτε θα εχουμε επισημα εγγυση στην Ελλαδα και σε λιγο καιρο θα κοστιζει τα μισα στο skroutz.Τοτε θα εχουν νοημα η συγκρισεις!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Χάλασε και η ΜΟΤΟROLA…Από την συσκευή αυτής της τιμής λείπουν 1gb ram, 500-700mAh, 16gb rom και μερικά Μp…(3-7).
ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΨΤΕ ΚΑΝΑ 200ΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!

Kostas-Doha

η WIND πουλαει 4G κινητα χωρις να εχει 4G δικτυο?….θελω να γνωρισω αυτους που πηραν αυτη την αποφαση…να τους σφιξω το χερι….ΚΑΙ ΤΙ Τιμή…….ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…..

Πέτρος Π

Ερώτηση : Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι δεν γίνεται να συγκρίνετε τιμές skroutz με τις επίσημες τιμές public, πλαίσιο, wind κλπ?? Κάθε, μα κάθε φορά που υπάρχει κάποιο άρθρο όπου αναφέρεται τιμή, έχουμε τα ίδια σχόλια, έχει καταντήσει γελοίο…

π.χ @ minus: To G3 που λες με τα 32 gb δεν έχει 415 €, έχει 599 € στα επίσημα καταστήματα, επομένως όλο το σχόλιό σου είναι άκυρο…

Tom

Συμφωνώ με όσους είπαν για την σύγκριση skroutz και τιμών καταλόγου.

Darth

με βαζελίνη η χωρίς?

Sot11

Α μπράβο ρε wind, λέγε τίποτα τέτοια να γελάμε!

ιακωβος

αυτη ειναι η τιμη του..δεν μας υποχρεωνει κανεις να το παρουμε..εγω απο s3 μετατεθηκα σε moto g 2014 και αν θεωρειται υποβαθμιση να πας απο μια ναυαρχιδα ( 2012 ) σε μεσαιου βεληνεκους κινητο, για μενα ηταν μια πραγματικη αναβαθμιση, καθως μου δινει ολα αυτα που απαιτω απο ενα κινητο γρηγορα και απλα..και εξοικονομησα τοσα χρηματα ωστε να αγορασω και laptob ( low budget ) και ipad mini retina…Τα εσκακα μια φορα σε ναυαρχιδα, την πατησα δηλαδη μια φορα, τωρα τερμα..Το moto x ειναι θεσπεσιο κινητο οπως και nexus 6 και droid maxx ομως στα 600 ευρω ειναι πανακριβα..Ονειρευομαι ενα moto g χρονου με 13 camera, 2 gb ram και snapdragon 610 επεξεργαστη 64 bit και θα κανει ξανα παταγο..Ειμαι τοσο ενθουσιασμενος με το moto g που αγορασα και δευτερο δωρο. Ειναι η αποδειξη οτι δεν χρειαζονται πολλα χρηματα για να εχεις μια ομορφη και ομαλη user interface εμπειρια..Εν κατακλειδι, η wind δεν μας υποχρεωνει να αγορασουμε, εμεις αποφασιζουμε, στοχευουμε και κτυπουμε..Η αποφαση ειναι δικη μας

gio

αναποφεκτα το συγκρινουμε με τιμες σκρουτζ και παλι το ιδιο θα κανουμε οταν θα το βρισκουμε και αυτο στο σκρουτζ με χαμηλοτερη τιμη.
ας πουμε υπαρχει το s4 i9506 με ακριβως τα ιδια specs στα μισα χρηματα
για μενα η μοτο μονο με το G 2014 κανει παιχνιδι , το Χ οπως και το περσινο θα πανε απατα

Goe

Για την souper battery 2300mah τι εχετε να πειτε?? Υπερβολικα στα 600 σαν συνολο κινητου.

Tom

Ιακωβε ειδα το σχολιο στο skroutz. Ωραιος πολυ καλα αυτα που λες. Το σκεφτομουν και γω να παρω moto g απο s3. Ισως το κανω τελικα για αυτο το καταραμενο pure android.

ιακωβος

προς TOM: ανεβηκε κιολας το σχολιο? μενω εκπληκτος 🙂 σε ευχαριστω πολυ. Σκοπος ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο για καλυτερες αγορας και οχι ασκοπο ξοδεμα χρηματων.

Tom

Σωστός φιλε μου. Μια κοινότητα ιντερνετική εχει να κερδίσει πολλά απο την ανατροφοδότηση σε θέματα όπως η τεχνολογίας αλλά και αλλά. Εχει δύναμη το διαδίκτυο ας την εκμεταλλευόμαστε.

Vkrd

Εντελώς αδιάφορο. Προκλητικά υψηλή τιμή. Η Wind προσεχώς θύρα έχει 4g.

Vkrd

@Tom, μην πας στο pure Android από S3. Θα ξενερώσεις οι ευκολίες του S3 θα σου λείψουν.

haski

εχω το moto g και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα 600€ για motorola δεν δεινει κανενας

kostas

Σιγα την διαφορα με το motorola moto g (2014) εχει και 190 ευρω

minus

@Πέτρο δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεσαι τόσο επικριτικός στο κάτω κάτω την άποψή του λέει ο καθένας, γιατί να μην προμηθευτεί κάποιος την ίδια συσκευή πολύ ποιο οικονομικά π.χ. από κατάστημα skroutz (που εδρεύει στην Ελλάδα) και σου προσφέρει εγγύηση επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας (αν αυτό είναι το πρόβλημά σου) σε σχέση με αλυσίδες όπως public, πλαίσιο, wind κλπ. Εκτός αν τα θεωρείς αναξιόπιστα που σε πληροφορώ δεν είναι έτσι!

Νικος

πως να μην κάνουμε σύγκριση αλλα και χωρις συγκριση με σκρουτζομαγαζα 499 εχει στο μεντιαμαρκτ γερμανιας.

Nικος

Κωστα συμφωνω και το γνωριζω αλλα πως σαν καταναλωτης θα δωσω 599 οταν μπορω να το βρω επισημως(οπως λενε μερικοι) 499 !

Νικος

Μμπαααα… Κωστα , εκτος θεματος αλλα υπηρξα παλαιοτερος χρηστης ανδοιντ , εδω και χρονια χρηστης lumia (800-900-520-920-925) και ταμπλετ Τ100. μου ειναι αδυνατο να αλλαξω προσωπικα. αλλα θαυμαζω την τεχνολογια χωρις ταμπελες-παρωπιδες

dimitris

παιδια ερχεται η ωρα και σας πληροφορω οτι για αυτη τη κινηταρα, αφηνω Oneplus One 64gb, Honor 6 και Ζ3 Compact.. η λογικη ελεγε κατι αναμεσα σε αυτα, κοντα στα 3 κατοσταρικα(μαη)..

αλλα η καρδια Μoto X !!! μεγεθος λογικο με μεγαλη οθονη, κατασκευη κ design πολυτελειας, ,αγχολυτικη εμπειρια διχως lag,σημα φουλ σε ολα τα υποσυστηματα κ πολυ δυνατο σε multimedia οθονη-ηχεια..

η καμερα δε μου λεει κατι το αν ειναι 2 σκαλια κατω απο αλλα, τα οποια παλι ειναι χειροτερα απο compact φωτογραφικη του 50αρικου… οσο για τη μπαταρια, ταχυφορτιστη εχει, ταξιδια δε κανω κ greenify θα τη βελτιωσει κλασσικα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.