Motorola Moto X, Σύντομα και με ξύλινη “πλάτη”

Η Motorola όπως είναι γνωστό προσφέρει το Motorola Moto X σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, τους οποίους μάλιστα μπορεί να επιλέξει ο χρήστης κατά την παραγγελία του κινητού με την βοήθεια του Moto Maker. Η εταιρεία, κατά την επίσημη παρουσίαση του Moto X είχε ανακοινώσει ότι θα προσφέρει το smartphone της και με… ξύλινα καλύμματα. Το συγκεκριμένο εγχείρημα πάντως αποδείχτηκε ότι είναι πολύ δυσκολότερο από όσο φαινόταν τελικώς.

Πρόσφατα, κατά την διάρκεια της “Black Friday”, η Motorola Moto X αντιμετώπισε πολλά προβλήματα να ικανοποιήσει τους πελάτες, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επεκτείνει την περίοδο των προσφορών της. Χιλιάδες πελάτες ωστόσο αποζητούσαν ένα Moto X με “ξύλινη πλάτη”, χαρακτηριστικό που η Motorola δεν μπορεί έως σήμερα να προσφέρει.

Ο CEO της εταιρείας πάντως, Dennis Woodside σε συνέντευξη που έδωσε στον Marques Brownlee μέσω Hangouts στο Google+ είπε ότι οι ξύλινες πλάτες θα είναι διαθέσιμες πολύ σύντομα, χωρίς να διευκρινήσει ακριβώς την ημερομηνία διάθεσης τους.

Ο γνωστός χρήστης του Twitter, @evleaks στον απόηχο της συνέντευξης διέρρευσε (νομίζουμε για 2η φορά) μία εικόνα που δείχνει δύο παραδείγματα ξύλινης πλάτης για το Moto X. Αλήθεια, πως σας φαίνεται η ιδέα της ξύλινης πλάτης;

Motorola Moto X πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
>

Motorola Moto X, Motorola Moto X, Σύντομα και με ξύλινη “πλάτη”Motorola Moto X, Motorola Moto X, Σύντομα και με ξύλινη “πλάτη”

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Μαλλον κανα αυτοκολλητο θα βαλουν απο πισω να φαινεται ξυλινο. Σιγα μην αρχισουν να κοβουν δεντρα για να φτιαξουν ξυλινες πλατες.

Κώστας Βλαχάκης

Nio, εδώ κάνουν εξόρυξη χρυσού για 24k smartphones η κοπή δέντρων σου φαίνεται δύσκολη;

Δημήτρης Κ.

@Κώστας Βλαχάκης λολ δηλαδή π.χ η Vertu κ η Nokia(8800 Gold Arte)κάνουν εξόρυξη οι ίδιοι για τα κινητά τους?Αμα δεν κάνω λάθος όλα τα “χρυσά” κινητά είναι επίχρυσα κ όχι χρυσά,έτσι δεν είναι?

Κώστας Βλαχάκης

Το χάσαμε παιδιά! Μπερδεμένοι στη μετάφραση. Άλλο είπαμε και οι 3.

Το κινητό όπως το βλέπω μου αρέσει, δεν νομίζω βέβαια να το επέλεγα με ξύλινη πλάτη.

Tony Cool

Απο τις ωραιοτερες προτασεις της αγορας και η ζωντανη αποδειξη οτι δε χρειαζεσαι οκταπυρηνους και ppi στο…Θεο για να εχεις ενα εξαιρετικο android smartphone.Οσο για την ξυλινη πλατη,αυτη ειναι μια απο τις ‘ομορφιες’ αυτου του κινητου:μπορεις να εχεις δυο-τρια καλυμματα και να τα αλλαζεις αναλογα με το mood!

Αντώνης

εμένα μου φαίνεται εντελώς άκυρο….

Αλέξανδρος Σ.

Κριμα που το κινητό αυτό έμεινε μόνο στην Αμερική….

vasilis_g

Ωραίο το φέρετρο…..

Nio

Οχι δεν το χασαμε Κωστα. Εμεις οι δυο καταλαβαινομαστε. 🙂
Καλο ειναι να χρησιμοποιουν καινουρια υλικα αλλα θεωρησα θα το κανει στυλ αλα samsung.
Πλαστικο δερμα.
Ελπιζω μονο οπως λεει κ ο αλλος πιο πανω να μην φαινεται σαν φερετρακι για χαμστερακια.
αχαχαχαχα…

Manolis

αυτό με τη ξύλινη πλάτη κάνει και για καυσόξυλο!!! :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.