Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Motorola Moto Z Play με οθόνη αφής 5.5 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 16 Megapixel και μπαταρία με χωρητικότητα 3510 mAh (turbo charge).

Το Moto Z Play ενσωματώνει μνήμη 32GB, δέχεται κάρτες μνήμης micro SD, η μπροστινή κάμερα είναι 5 Megapixel με LED flash και η υποδοχή φόρτισης και σύνδεσης με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι USB Type-C. Διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό. Δείτε το βίντεο.

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Motorola Moto Z Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

η μπαταρια ειναι 3510 οχι 3150.

tito@

Mπραβο Κωστα που επιστρεφεις σιγα σιγα στα reviews.
To συγκεκριμενο ομως review μου φανηκε πολυ αρπα κολα,συνεχεια κολλαγες και δεν ηξερες τι θες να πεις,επισης στα της καμερες αναφερεις οτι εχει πολλες λειτουργιες τις οποιες δεν ειδαμε ποτε,απλα εκλεισες την καμερα και πηγες παρακατω.Οσο για την χωρητικοτητα της μπαταριας, ενταξει ανθρωπινο το λαθος,δεν λεει κατι αυτο.Το κινητο το βρισκω αρκετα ενδιαφερον παντως και πιστευω στα 300-330 θα ειναι πολυ καλη επιλογη!!

Α.ε

Εκτός του ότι είναι άσχημο,να υποθέσω Sar ως το Θεό?

Γιώργος Κ.

To κινητό κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην Ελλάδα με τιμή εκκίνησης τα 350€. Όσο για το βίντεο καλό θα ήταν να γίνεται editing (μοντάζ) για να υπάρχει καλύτερη ροή της σκέψης και του λόγου κι όχι να γίνεται όλο με μια ανάσα.

JohnWave

Mπράβο Κ.Βλαχάκη που φαίνεται ότι επανέρχεσαι στα hands-on!

Τώρα για τη συσκευή θα έλεγα ότι για κάποιον που βάζει ως τοπ κριτήρια τη μπαταρία και τα updates είναι μια καλή επιλογή σε σχέση πχ με το S6 που βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην τιμή ( 347€ vs 363€ ).

Αντίθετα για κάποιον που έχει ως τοπ κριτήρια την κάμερα, την επεξεργαστική δύναμη και την ανάλυση της οθόνης, είναι κουτό να προτιμήσει αυτό έναντι του S6.

40€ πιο πάνω, στα 389€ βρίσκεται και το G5 το οποίο επίσης προσφέρει καλύτερη κάμερα, ανάλυση οθόνης και επεξεργαστή αλλά δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί το θέμα που είχα διαβάσει περί bootloop.

Με βάση τα κριτήρια του ο καθένας επιλέγει.

Πέτρος Π

@JohnWave : Αμάν πια με το S6!! Εδώ και πάρα πολύ καιρό συγκρίνεις οποιοδήποτε κινητό βγαίνει με το S6, λες και είναι το καλύτερο κινητό που κατασκευάστηκε ποτέ! Γενικά κάποιος όταν αγοράζει κινητό το κοιτάει ολοκληρωμένα, δεν κάθεται να συγκρίνει και να κάνει τσεκ σε κουτάκια που υπερτερεί το ένα και που το άλλο όπως κάνεις εσύ στις συγκρίσεις σου… Από τη στιγμή που σε λίγο καιρό βγαίνει το S8, το S6 θεωρείται ήδη τελείως ξεπερασμένο.. Ουτε καν το nougat δεν θα πάρει…

chris

Πολύ ωραίο κινητό, ήμουν έτοιμος να το αγοράσω, αλλά τελικά κατέληξα στο ΗΤC10 που ειναι στα ιδια χρηματα.
Επίσης, μην κολλατε στα specs, το κινητό παει σφαιρα λόγω του καθαριύ android που έχει και του καλού oprimization.

Neon

@Πέτρος Π

Είχα το Lumia 630 παλιά, και το βαρέθηκα μέσα σε 1 μήνα δεν μπορούσα να βρω τα apps που ήθελα, και που λες για updates ότι πέρνουν updates για 5 χρόνια το 630 βγήκε με 8.1 και έμηνε με Windows 8.1 Denim και δεν πρόκειται να πάρει 10.

JohnWave

@Πέτρο Π, σταμάτα τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον μου ( δεν σου είχα απαντήσει στα προηγούμενα αλλά έχεις ξεφύγει ).Μία με την πώρωσή σου με το άθλιο Windows mobile store ( ανήκεις στο 0,3% αν δεν το έχεις καταλάβει οπότε κάποιο θέμα υπάρχει ) μία με τις χωρίς επιχειρήματα επιθέσεις σου περί καμερών και άλλων θεμάτων. 1ον) Συγκρίνω με το S6 γιατί βρίσκεται σε αυτή την περιοχή τιμής και σε αυτήν την περιοχή τιμής όποιον σχετικό και να ρωτήσεις θα σου πει ότι αποτελεί value for money αγορά. Το ίδιο έκανα παλιότερα με το G2. 2ον) Σύγκρινα και με το G5. 3oν) Το S6 θα πάρει Nougat. Όταν δεν ξέρουμε, δεν μιλάμε. 4ον) Mιλάς για overall…δλδ αν κάποιον τον ενδιαφέρει πολύ το θέμα “κάμερα” δεν πρέπει να κοιτάξει ποια συσκευή προσφέρει την καλύτερη σε αυτή την τιμή ; Αν τον ενδιαφέρει πολύ το θέμα “μπαταρία” δεν θα κοιτάξει ποια συσκευή τον καλύπτει; Δεν είναι όλα τα κριτήρια ίσης αξίας για τον καθένα. Επειδή κατέχω το S6 θα πρέπει να λέω ότι είναι overall super χωρίς να πω ότι έχει μέτρια μπαταρία; Αν ήμουν κανένα πρόβατο στο παρόν θέμα θα έλεγα “μην πάρετε το Moto Play, πάρτε το S6”. Αντ’ αυτού είπα… Συνέχεια »

Πέτρος Π

@JohnWave: Έχεις συγκρίνει το S6 με κάθε κινητό που υπάρχει… Σχόλια τύπου “άθλιο Windows mobile store” δεν έχουν κανένα νόημα από κάποιον που δεν γνωρίζει άλλο κινητό πέρα από Samsung…
1on) Κι εγώ με τη σειρά μου συγκρίνω το S6 με το 950 XL και σου λέω ότι το 950 με καλύτερα χαρακτηριστικά από το S6, με μια από τις καλύτερες κάμερες που υπάρχει σε κινητό και με 100 € λιγότερα είναι πολύ πιο value for money από το S6.. Είναι κουτό να προτιμήσει κάποιος το S6…
2on) Δεν σου είπα τίποτα για το G5, πολύ καλά έκανες και το σύγκρινες, είναι όντως τρομερό κινητό…
3ον) Όντως έκανα λάθος για το nougat, δεν το ήξερα… Το όταν δεν ξέρουμε δεν μιλάμε όμως να το πεις και στον εαυτό σου που μιλάς για το Windows Store χωρίς να έχεις ιδέα…
4ον) To overall που λέω είναι καθαρά υποκειμενικό για τον καθένα.. Αλλά δεν γίνεται να εκφέρεις άποψη για όλα τα χαρακτηριστικά όλων των υπόλοιπων μοντέλων.. Τα έχεις δουλέψει όλα δλδ?

Αυτά τα απλά και από εμένα…

JohnWave

@Πέτρο Π. 1) για android συσκευές μιλάμε. Ποιο 950; 2) και 3η εναλλακτική να είχα γράψει, πάλι θα στεκόσουν στο S6 γιατί έχεις θέμα με μένα. 3) πως και δεν έχω ιδέα για το windows store από τη στιγμή που κατεβάζω τις άθλιες εφαρμογές του για το 640 της μητέρας μου; Πάλι μην ποστάρεις πράγματα όταν δεν ξέρεις. Επίσης το ότι τo windows mobile έχει φτάσει στο 0% δεν σου λέει τίποτα; Τόσος φανατισμός; 4) Δεν γίνεται να εκφέρω άποψη για τις κάμερες όταν έχω δει χίλια δυο συγκριτικά; Δεν γίνεται να εκφέρω άποψη για επεξεργαστές όταν έχω δει πόσο σκοράρουν στα benchmarks; Για διάρκεια μπαταριών; Πρέπει να είναι κάποιος κάτοχος όλων των συσκευών για να εκφέρει άποψη ; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Τότε γιατί υπάρχουν τα reviews, οι μετρήσεις και τα συγκριτικά; Για να τα διαβάζουμε χωρίς να τα αξιοποιούμε στις επιλογές μας ; Και ναι ένα χρόνο τώρα μιλώ συχνά για το S6 γιατί αποτελεί value for money επιλογή λόγω 2Κ οθόνης, λόγω πολύ καλής κάμερας, λόγω ποιοτικής κατασκευής και αψεγάδιαστης λειτουργίας σε τιμή κάτω από τα 400€ με μόνο μειονέκτημα τη μέτρια μπαταρία του. Το ίδιο έκανα παλιότερα με το G2. Του χρόνου μπορεί να το κάνω για… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Ωραίο κινητακι!!! Κ παρόλο που πετάγεται 700 μέτρα η κάμερα δεν με έχει χαλάσει κ πάρα πολύ ίσως επειδή μου φαίνεται το design ότι προσπαθεί να μας δείξει κάτι το διαφορετικό!!!
Ακριβουτσικο.. Αν έπεφτε η τιμή στα 2 – 2,5 κατοσταρικα μπορεί κ να το έπαιρνα!
Στα λεφτά που το βρίσκεις τώρα??
Με τίποτα!!!!!
Έντυπωσιακοι αισθητήρες που τους έχω κ στο moto x!
Κώστα αυτό έλλειπε να είχε κ καλύτερες κάμερες από το pixel των 900 ευρώ! Χιχιχι

KY

Εγω το ψηνω το συγκεκριμενο γιατι εχω θεματα με το τωρινο σε χωρητικοτητα (εχει 8gb εσωτερικη)
συν οτι δεν με βολευει γιατι εχω 2 sim λογο ταξιδιων κ δουλειας.

Αλλα θα ηθελα γνωμες αν γινεται στα σχολια:

Πιστευετε 32 gb που εχει το Z επαρκουν για εσωτερικη?

Για απλες συχρονες αναγκες απο app κλπ.. Δεν παιζω παιχνιδια τοσο..

Ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.