Motorola Moto Z4: Εμφανίστηκε σε hands-on βίντεο λίγο πριν κυκλοφορησει

Η σειρά Moto Z4 της Motorola εμφανίστηκε σε hands-on βίντεο λίγο πριν την κυκλοφορία της. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε την τιμή αλλά και τις προδιαγραφές των smartphone της Motorola μέσω επίσημων renders.

Moto Z4, Motorola Moto Z4: Εμφανίστηκε σε hands-on βίντεο λίγο πριν κυκλοφορησει

Στο 5 λεπτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube βλέπουμε τον in-display fingerprint scanner καθώς και την διεπαφή που θα επιτρέψει την σύνδεση άλλων εξαρτημάτων. Το smartphone έρχεται μαζί με το module, moto 360 cam το οποίο πιθανόν θα υπάρχει στο retail πακέτο των early αγοραστών.

Moto Z4, Motorola Moto Z4: Εμφανίστηκε σε hands-on βίντεο λίγο πριν κυκλοφορησει

Τα Moto Z4 και Z4 Force θα έρθουν με εγκατεστημένη την Android Pie έκδοση και το Security patch του Απριλίου. Το απλό Z4 της σειράς θα έρθει με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και θα ενσωματώνει τον midrange Snapdragon 675.

Την φόρτιση του smartphone αναλαμβάνει η USB-C θύρα ενώ δυνατό παρόν δίνει και το 3.5mm headphone jack. Η τιμή του αναμένεται να ξεκινάει από 499$.

Το Techblog.gr θα βρισκεται στο Λονδίνο όπου θα παρουσιαστεί το Motorola One Vision το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στον Ιούνιο με τιμή κάτω από τα 299 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.