Motorola Motokey 3-Chip με 3 κάρτες SIM

Δεν σας φτάνουν οι δύο τηλεφωνικές γραμμές στο κινητό σας; Είστε πολυάσχολος, εραστής ή μαφιόζος και θέλετε να επικοινωνείτε με διαφορετικά νούμερα με τις επαφές σας; Για όλους εσάς η Motorola ανακοίνωσε το κινητό Motokey 3-Chip που δέχεται 3 κάρτες SIM για να μιλάτε με όλους! Διαθέτει πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, κάμερα 2 Megapixel, ραδιόφωνο FM και MP3 player.

Το Motorola Motokey 3-Chip ανακοινώθηκε για την αγορά της Βραζιλίας.

, Motorola Motokey 3-Chip με 3 κάρτες SIM

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TechviewGr

Πάω στοίχημα ότι θα το φέρει η wind και θα λέει…. Για να μιλάς με ΟΛΟΥΣ!!

Πέρα απο την πλάκα είναι καλή ιδέα αν και λίγο άχρηστη

Ιωάννης Π.

Μια γραμμή οικογένεια φίλοι,
Μία για την δουλειά,
Μια για την ….!

Απόστολος Ν.

Και δώρο το κράνος του Magneto! 😛

Λουκάς

Απο το στόμα μου το πήρες @αποστολος

Nacho

αν είχε και grill θα ήταν τέλια επιλογή ,όλοι θέλουν έναν φούρνο μικροκυμάτων για το κάμπινγκ τους

keysmith

Αυτά είναι αστικοί μύθοι.. ο αριθμός καρτών τι σχέση μπορεί να έχει με την ακτινοβολία? Το ακούω συχνά αλλά είναι άσχετο!
Το κινητό εκπέμπει ΜΟΝΟ όταν μιλάς, αλλιως (standby) είναι.. ΔΕΚΤΗΣ (0 ακτινοβολία). Μια κάρτα μιλάει πάντα, αρα γιατί να έχει μεγαλύτερη ακτινοβολία από ένα mono-sim???
Για να σας πίσω καλύτερα το galaxy y pro duos που έχω (2 SIM) είναι με SAR μόλις 0,58 που είναι πολύ χαμηλό και όχι υψηλότερο από 1-sim..

Τες πα καλό μου φαίνεται αλλά θα είναι λογικά tri-standby, όχι tri-active. Αλλά ok

Vagelis

εραστης η μαφιοζος….κορυφαια ατακα!

Nacho

keysmith με χιουμορ το ειπα 🙂 Προσωπικά δεν ασχολούμαι τις ακτινοβολίες καθόλου, σε μια εποχή που ακόμα και το @@@ μας είναι wireless είναι αργά για ανησυχίες

keysmith

ναι βρε και εγώ για ενημέρωση το είπα.. 🙂 Ολα καλα 🙂

dimpep

Συμφωνώ με τον keysmith που φαίνεται σαν κάτι να ξέρει παραπάνω….

Πάντως στο θέμα της ακτινοβολίας, απο τη στιγμή που βρίσκεται σε αναμονή τα δεδομένα που στέλνει είναι γελοία, όταν δεν πιάνει γίνεται ο χαμός αλλά φταίνε οι εταιρίες που κλείνουν κεραίες και μεγαλώνει το απαιτούμενο σήμα που πρέπει να στείλουν. Αλλά βγήκα offtopic. Το τηλέφωνο λιγάκι άχρηστο…3 sim! Πραγματικά υπερβολικό…δεν νομίζω κάποιος να χρειάζεται και τα τρία νούμερα

keysmith

Κοίτα, στο ebay έχει πολλά 4-sim (!) εδώ και καιρό.. Για τα πιτσιρίκια (και όχι μόνο) με σύστημα καρτών τύπου wu, f2g, cu, έχει νόημα νομίζω. Ααα και ένα frog για όλους με συμβόλαια πάμε στα 4-sim. Μάλλον είναι λίγες οι 3 τελικά.. 😛 :))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.