Δευτέρα
23/06/2008

Motorola MotoZine ZN5 | 5Megapixel με φακό και επεξεργαστή Kodak

Motorola ZN5Σε event που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πεκίνο, η Motorola ανακοίνωσε τη νέα σειρά φωτογραφικών κινητών MotoZine. Το πρώτο μοντέλο της σειράς ονομάζεται ZN5 και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Motorola με την Kodak. Η ιδιαιτερότητα του Zine ZN5 βρισκεται στην ευκολία με την οποία ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί της φωτογραφίες του μέσα στο κινητό και να τις δημοσιεύσει στο ίντερνετ.

Το Motorola ΖΝ5 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία ModeShift και την τεχνογνωσία της Kodak. Η κάμερα είναι 5Megapixel ενώ φακός και επεξεργαστής έρχονται απευθείας από τα εργαστήρια φωτογραφικών δοκιμών της Kodak. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το ZN5 προσφέρει έναν από τους καλύτερους χρόνους φωτογράφισης από τη στιγμή που πατάμε το πλήκτρο capture. Ο φακός έχει λειτουργίες αυτόματης εστίασης (auto-focus) και το φλας για τις σκοτεινές λήψεις είναι Xenon.

MotoZine Z5Από πλευράς δυνατοτήτων ως κινητού, το ZN5 φέρει την τεχνολογίας CrystalTalk που απομονώνει το θόρυβο σε πολύβουα περιβάλλοντα, όπως στην κίνηση ή σε χώρους με πολύ κόσμο.

Motorola Zine ZN5
Οθόνη: 2.4” 240×320 262k TFT
Μνήμη: 350MB (είσοδος για microSD)
Διασύνδεση: Wi-Fi, miniUSB, Bluetooth, TV-Out
Player: Windows Media Player 11
Βίντεο: 15fps, MPEG4, H263

Το MotoZine ZN5 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο στην Κίνα και μέχρι στο τέλος του χρόνου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.