Motorola One 2020 Series: Θα έχουν waterfall οθόνη 90Hz και 5G modem

Motorola, Motorola One 2020 Series: Θα έχουν waterfall οθόνη 90Hz και 5G modem

Η Motorola ήταν αδρανής εδώ και αρκετό καιρό με το τελευταίο flagship smartphone της να είναι το Moto Z3, που κυκλοφόρησε το 2018. Πέρυσι, όμως η κατασκευάστρια τράβηξε όλα τα φώτα των μέσων ενημέρωσης κυκλοφορώντας την ανανεωμένη έκδοση του γνωστού Razr, που ενσωματώνει μία από τις πιο νέες τεχνολογίες.

Τι  ετοιμάζει η Motorola

Αν και από ότι φαίνεται το Motorola RAZR 2019 δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό η εταιρεία αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που εξέλαβε για να επιστρέψει δυναμικά στην αγορά των smartphones.

Σύμφωνα με το XDA Developers, η Motorola εργάζεται πάνω σε δύο smartphones, ένα flagship και ένα high mid-range. Τα κωδικά ονόματα των δύο συσκευών είναι Burton και Racer 5G, αντίστοιχα.

Και τα δύο smartphone λέγεται ότι θα έχουν την ίδια AMOLED 6,67 ιντσών waterfall οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, σχεδόν ανύπαρκτα bezels, και μικροσκοπικό punch-hole στην πάνω αριστερή γωνία.

Όσον αφορά το εσωτερικό των δύο smartphones, λέγεται ότι το Racer 5G θα είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 765 ή 765G, 6GB μνήμη RAM, και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επίσης, η μπαταρία του smartphone θα είναι στα 4.660mAh και θα έχει κύρια πίσω κάμερα 48MP.

Από την άλλη, το Burton φημολογείται ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865, 8GB ή 12GB μνήμη RAM, και μπαταρία 5.170mAh. Αν και στο κωδικό όνομα του flagship smartphone δεν αναγράφεται το “5G”, πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει και 5G έκδοση, όχι όμως σε όλες τις αγορές.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι πρόκειται για αρκετά πρώιμες φήμες και έχουμε ελάχιστα δεδομένα στη διάθεση μας. Αυτό σημαίνει ότι αρκετά από τα παραπάνω μπορεί να αλλάξουν πλήρως πριν την κυκλοφορία των smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τατιανι

Αν το πιστεύεις εσύ θα έχουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.