Motorola One: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 299 ευρώ

Motorola One Έρχεται Ελλάδα τιμή 299 ευρώ, Motorola One: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 299 ευρώ

Το Motorola One έρχεται επίσημα στην Ελλάδα στα τέλη Νοεμβρίου με mid-range χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή, για όσους ψάχνουν μια αξιόλογη συσκευή που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες τους.

Το Motorola One διαθέτει οθόνη με notch, είναι τεχνολογίας LCD στις 5.9 ίντσες με ανάλυση HD+ 720×1520 και αναλογία οθόνης 19:9. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 με τα γραφικά να τα αναλαμβάνει η Adreno 506 GPU, με τη μνήμη RAM να είναι στα 4GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος τα 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών micro SD.

Η κύρια διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής είναι τοποθετημένη σε κάθετη διάταξη και έχει φακούς των 13MP και 2MP, με διάφραγμα f/2.0 και f/2.4 αντίστοιχα, ενώ η selfie κάμερα διαθέτει φακό των 8MP με διάφραγμα f/2.2. Η κύρια κάμερα μπορεί να ενεργοποιηθεί όχι μόνο με την εφαρμογή της κάμερας αλλά με διπλό κούνημα της συσκευής αριστερά-δεξιά, ενώ με ένα δεύτερο, ενώ χρησιμοποιούμε την κύρια κάμερα, ενεργοποιείται η selfie, ενώ με ένα ακόμα κούνημα της συσκευής πάνω-κάτω έχουμε την ενεργοποίηση του φακού.

Η μπαταρία που βρίσκουμε στο Motorola One είναι στα 3000mAh και υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση Motorola TurboPower charging η οποία δίνει χρήση της συσκευής για έξι ώρες με 20 λεπτά φόρτισης. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει θύρα χρήσης ακουστικών 3.5mm, ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και είναι μέρος του προγράμματος Android One που εξασφαλίζει γρήγορες αναβαθμίσεις.

Το Motorola One κυκλοφορεί στην Ελλάδα στα τέλη Νοεμβρίου με τιμή 299 ευρώ στην έκδοση με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannisanag

Αξιολογη συσκευη;
SD 625, HD ΟΘΌΝΗ, του κιλου κάμερες, 4/64

299???????

mech.al.

Άπατο θα πάει μ’αυτά τα χαρακτηριστικά και τιμή… Η λενοβο απλά κατάστρεψε τη μοτορόλα.

Koukoz

Το mia 2 lite είναι στην μισή τιμή και τα ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά… Ποιος καμένος θα δώσει αυτά λεφτά για κάτι τέτοιο;;;

Tasos Spanos

Πολλά λεφτά για το τίποτα

Νίκος

Πάνε καλά;με 290 παίρνεις αυτή την στιγμή pocophone f1!!

Bill K.

Πως γίνεται το Motorola One με Sd 625, HD+ οθόνη και 3000mAh μπαταρία να είναι στην ίδια τιμή με το Motorola G6 Plus με Sd 630,FULL HD plus οθόνη και 3200mAh μπαταρία?? Χάλια το μάρκετινγκ της Lenovo. Την έχει καταστρέψει την Motorola.

Tasos Spanos

Όντως μια χαρά ήταν η motorola
Τι ήθελαν και την χάλασαν;

giorgosgek

Προς την σωστη κατευθυνση , με android one , ΑΛΛΑ με λαθος χαρακτηριστικα και τιμη… κριμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.