Motorola P40 με punch-hole selfie κάμερα, χωρίς notch και κάμερα 48MP στο πίσω μέρος;


Η Motorola φαίνεται να είναι η επόμενη εταιρεία που θα έχει punch-hole selfie κάμερα σε τρύπα τοποθετημένη κάτω από την οθόνη, μιας και τα renders του Motorola P40 δείχνουν τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό της οθόνης αλλά και τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.
Τα πρώτα renders του Android One smartphone της Motorola με την ονομασία P40, εμφανίστηκαν μέσω του @OnLeaks και @91Mobiles και δείχνουν πως η συσκευή θα έχει κάτι κοινό με τα Galaxy A8s, Huawei Nova 4 και Honor View 20, που δεν είναι άλλο από τη selfie κάμερα σε τρύπα κάτω από την οθόνη η οποία πλέον δε θα έχει notch.
Αυτός ο νέος σχεδιασμός της οθόνης δείχνει σιγά σιγά να υιοθετείται από όλο και περισσότερες εταιρείες οι οποίες θα μπορούν να κατασκευάζουν συσκευές χωρίς notch, το οποίο οι περισσότεροι καταναλωτές δεν είδαν ποτέ με θετική ματιά. Πλέον, οι οθόνες με αυτού του είδους τη selfie κάμερα θα έχουν ακόμα περισσότερο ελεύθερο χώρο στην οθόνη τους και μένει να δούμε πως θα το υποδεχτούν οι καταναλωτές και αν θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με το notch.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Motorola P40, οι πληροφορίες το θέλουν να διαθέτει οθόνη στις 6.2 ίντσες με λεπτά bezel, με τα renders να αποκαλύπτουν θύρα υποδοχής ακουστικών 3.5mm στο πάνω μέρος, θύρα φόρτισης USB-C, γυάλινη πλάτη, διπλή κάμερα με κύριο φακό 48MP, ενώ ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος μαζί με το λογότυπο της εταιρείας.
Motorola P40 punch-hole selfie κάτω οθόνη χωρίς notch κάμερα 48MP, Motorola P40 με punch-hole selfie κάμερα, χωρίς notch και κάμερα 48MP στο πίσω μέρος;
Motorola P40 punch-hole selfie κάτω οθόνη χωρίς notch κάμερα 48MP, Motorola P40 με punch-hole selfie κάμερα, χωρίς notch και κάμερα 48MP στο πίσω μέρος;
Motorola P40 punch-hole selfie κάτω οθόνη χωρίς notch κάμερα 48MP, Motorola P40 με punch-hole selfie κάμερα, χωρίς notch και κάμερα 48MP στο πίσω μέρος;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xperiakiast(XZ1)

Α ρε SONY μονο εσυ!!

Τάσος

@xperiakiast η sony που λες είναι τουλάχιστον 3 χρόνια πίσω από κάθε άλλη εταιρεία κυρίως σε σχεδιασμό ακόμα και σε μοντέλο του 2018 τα μπεζελς είναι αδικαιολόγητα.

John Real

Κινητο με punch hole θα βγαλει η Sony το 2023 , τωρα ειναι ακομη στον σχεδιασμο του 2014.

ΚώσταςD.

@Xperiakiast(XZ1) Συμφωνώ!!! Όπως τα έχουν κάνει.. Μάλιστα ορισμένοι τις κολοτρυπες στην οθόνη και τα νοτσ τα θεωρούν εξέλιξη… Ο εγκέφαλος “χακαρεται” για πλάκα όταν δεν τον έχεις μάθει να μην… Ότι θέλουν κάνουν… 😋😋😋😋😋

Xperiakiast(XZ1)

@ΚώσταςD Δυστυχώς οι εταιρείες τους κάνουν ότι θέλουν! Απο την αλλη βεβαια γιατι οχι? Αφου μπορουν! Το φιλαρακι μου εχει στην κατοχη του το ΧΖ3 και σε διαβεβαιωνω δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ θεμα με τα μπεζελς που μου μαθατε ολοι! Καθε φορα που βγαζει το κινητο οποιος το δει ρωταει πιο ειναι και ειδικα οταν βλεπουν την οθονη παθαινουν την πλακα τους! Καλα να μην σχολιασω το γεγονος οτι ενα παλικαρι πηρε το ΝΟΤΕ 9 και ξενερωσε οταν ειδε την οθονη του διπλα στου ΧΖ3!

djfapples

Η SONY είναι κορυφή εγγύηση

John Real

Ούτε 8 εκ. συσκευές δεν θα πουλήσει η Sony το 2018. Από ότι φαίνεται οι καταναλωτές δεν μπορούν να εκτιμήσουν τα τρομερά εξελιγμένα κινητά που βγάζει και δεν τα αγοράζει κανείς.

Manoslve

Σιγά τα Sony που καυχιεσται. Κάτοχος xz1 το πλήρωσα καινούργιο 700ευρώ και ακόμα τα κοιμάμαι τα λεφτά μου. Μέσα σε 6 μήνες το κινητό στράβωσε το σασί και η πλακέτα και να σημειωθεί παρακαλώ ότι το είχα στη θήκη από την αρχή που το πήρα. Για να μην αναφέρω τα προβλήματα που με το wifi. Στην τελική σονυ Ελλάς μου το έβγαλε εκτός εγγύηση και μάλιστα μου ζητούσε 300 Για να το φτιάξει. Με αποτέλεσμα αναγκαστικά να πάρω άλλο και το xz1 το εχω και αραχνιαζει. Αυτή είναι οι ποιότητα της σονυ.

Stilianos

Ρε παιδια αυτο με την τρύπα πάνω στην οθόνη που φαίνεται πάρα πολύ βλακεία είναι σαν να έχει καμμένα Pixel αυτή η μόδα για μένα είναι τελείως βλακεία καλύτερα να έχει ένα λεπτo Πλαίσιο όπως το S8 που έχω εγώ παρά αυτή τη βλακεία με το με το παλιό τρύπα

FreeXg

Το σχόλιο με το στραβωμα του τηλεφώνου είναι άστοχο, με το αν είναι αξιόπιστο και απροβληματιστο για χρόνια! Πόσα άλλα κινητά έχουν στραβώσει σε αυτόν τον κόσμο δεν λέγετε! Είχα το Xz1 ακριβώς ένα χρόνο και το έδωσα στον γιο μου, και δουλεύει απίστευτα υποδειγματικα. Και εγώ βρήκα και πήρα ένα Xz2 ελαφρώς μεταχειρισμένο, απίστευτο τηλ. κ αυτό. Όσο για το wifi όντως ήταν το μόνο πρόβλημα που με παίδεψε! Αλλά απο 10 Νοεμβρίου που πήρε την 9 Pie τα διόρθωσε όλα! Και εννοώ όλα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.