Motorola P40 Play: Το lowest-end της σειράς σε renders και video

Οι διαρροές για το νέο Motorola P40 συνεχίζονται, αυτή την φορά είδαμε ένα νέο video και renders, που παρουσιάζουν το νέο smartphone.

Όπως φαίνεται το Motorola P40, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες από μία εκδόσεις. Αυτό προκύπτει από CAD renders, που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες και μαζί τους ένα video. Οι φωτογραφίες και το video που βλέπετε, αφορούν το Motorola P40 Play.

Το Motorola P40 Play, αναμένεται να είναι το lowest-end της σειράς, κάτι που προκύπτει από παρόμοιες ενέργειες που έχει η κάνει η εταιρεία στο παρελθόν.

Motorola P40 Play, Motorola P40 Play: Το lowest-end της σειράς σε renders και video

Όπως μπορείτε να δείτε, το Motorola P40 Play, έχει στην οθόνη bezel με water drop notch στο πάνω μέρος, δύο κάμερες εκ των οποίων η κύρια είναι στα 13ΜΡ. Το μέγεθος του είναι be 5.6″ και έχει φυσικά αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Στο κάτω μέρος του smartphone, υπάρχει μία θύρα microUSB κι όπως φαίνεται οι διαστάσεις του είναι 147.7 x 71.5 x 9.2mm.

Motorola P40 Play, Motorola P40 Play: Το lowest-end της σειράς σε renders και video

Μέχρι στιγμής, αυτά τα leak είναι και οι μόνες πληροφορίες που έχουμε. Το smartphone θα κυκλοφορήσει με το όνομα P40 στην Κίνα, ενώ αναμένεται για την Παγκόσμια αγορά να προστεθεί και το One, καθώς θα έχει λειτουργικό πρόγραμμα Android One. Μένει να δούμε, πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση με όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, την τιμή και φυσικά την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.