Motorola RAZR 2019: Καθυστερεί να κυκλοφορήσει λόγω υψηλής ζήτησης

, Motorola RAZR 2019: Καθυστερεί να κυκλοφορήσει λόγω υψηλής ζήτησης

Το Motorola RAZR 2019 είναι το τρίτο foldable smartphone στην αγορά μετά από τα Samsung Galaxy Fold και Huawei Mate X ωστόσο το τηλέφωνο της Motorola φαίνεται πως θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει λόγω της υψηλής του ζήτησης. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Motorola η οποία δήλωσε:

Από την ανακοίνωση του τον Νοέμβριο του 2019 το Motorola RAZR έχει λάβει μεγάλο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές. Η ζήτηση ήταν υψηλή και έχει ξεπεράσει τις προβλέψεις εφοδιασμού.

Αποφασίσαμε να προσαρμόσουμε την προ-πώληση αλλά και την κυκλοφορία του τηλεφώνου με σκοπό να ανταποκριθούμε καλύτερα στην ζήτηση των καταναλωτών. Προσπαθούμε να καθορίσουμε την κατάλληλη ποσότητα και το χρονοδιάγραμμα ώστε να διασφαλίσουμε ότι περισσότεροι καταναλωτές θα λάβουν το RAZR 2019 κατά την κυκλοφορία του.

Δεν προβλέπουμε σημαντική αλλαγή από το χρονοδιάγραμμα μας από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τα καλά νέα είναι ότι το foldable smartphone της Motorola δεν θα καθυστερήσει τόσο όσο τα δύο προηγούμενα Galaxy Fold και Mate X ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris LA

Το motorola θα ειναι το τεταρτο foldable γιατι υπαρχει και το Royole Flexpai

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.