Motorola RAZR 2019: Renders υψηλής ανάλυσης αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Renders υψηλής ανάλυσης αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Η επίσημη παρουσίαση του Motorola RAZR 2019 έχει προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου και καθώς η μέρα αυτή πλησιάζει έχουν αρχίσει να αυξάνονται τα leaks και τα teasers.

Εχθές διέρρευσαν κάποιες εμπορικές φωτογραφίες του foldable smartphone που μας δίνουν την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από αυτό. Ωστόσο, αυτή τη φορά είδαν το φως μια σειρά από renders υψηλής ανάλυσης που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του Motorola RAZR 2019.

Σχεδιασμός

Με βάση τα renders που διέρρευσαν το Motorola RAZR 2019 θα έχει οθόνη με notch και μέτρια bezels. Στο κάτω μέρος του foldable smartphone υπάρχει ένα κεντρικό κουμπί που ίσως ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Renders υψηλής ανάλυσης αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Στην αριστερή πλευρά του Moto RAZR 2019 υπάρχει η υποδοχή της κάρτας SIM και στη δεξιά βλέπουμε τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής.

Ο μεντεσές φαίνεται να είναι αρκετά καλά καλυμμένος. Τέλος, δεν μπορούμε να δούμε το κάτω μέρος του foldable smartphone αλλά περιμένουμε να έχει μονό ηχείο και θύρα USB type-C.

Χαρακτηριστικά

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για τα χαρακτηριστικά του Motorola RAZR 2019. Όσες φήμες κυκλοφορούν δείχνουν ότι το foldable smartphone θα υστερεί κατά πολύ σε σύγκριση με το Samsung Galaxy Fold και το Huawei Mate X.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Renders υψηλής ανάλυσης αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Περιμένουμε η εσωτερική οθόνη του Moto RAZR 2019 να είναι 6,2 ίντσες με OLED πάνελ και ανάλυση 876×2.142 pixels, και η εξωτερική να έχει ανάλυση 600×800 pixels. Κατά πάσα πιθανότητα, η κύρια οθόνη θα υποστηρίζει HDR10+ και το notch θα φιλοξενεί κάποιους αισθητήρες και το μικρόφωνο.

Στο εσωτερικό του Motorola RAZR 2019 αναμένεται να υπάρχει ο Snapdragon 710 τον οποίο θα συνοδεύουν 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB μη επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης. Ωστόσο, περιμένουμε να κυκλοφορήσει και ειδική έκδοση, με πιο ισχυρό επεξεργαστή, περισσότερη RAM και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Renders υψηλής ανάλυσης αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Σε επίπεδο καμερών, το RAZR 2019 θα έχει μόνο μία κύρια κάμερα και μία selfie. Τα χαρακτηριστικά των καμερών παραμένουν άγνωστα, ενώ δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου φήμες για αυτό το στοιχείο του foldable smartphone.

Τέλος, το Moto RAZR 2019 θα έχει μπαταρία 2.730mAh με υποστήριξη TurboPower γρήγορης φόρτισης 27W και θα τρέχει Android 9 Pie.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Motorola RAZR 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο, και να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο. Τέλος, η τιμή του περιμένουμε να κυμαίνεται περίπου στα 1.500 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Απλά πανέμορφο…τίποτα λιγότερο!!!

Αλέξανδρος

Συμφωνώ, αλλά από specs……. δε θα έλεγα το ίδιο (και ειδικά μπαταρία).

noname

Θεωρώ ότι είναι το foldable κινητό με το ωραιότερο και πρακτικότερο disign. Βέβαια, όλα τα υπόλοιπα specs είναι για κινητό των 450-500 ευρώ maximum. Μονή κάμερα oneplus 6 χωρίς ois, μπαταρία που λογικά θα βγάζει το 14ωρο με χαλαρή χρήση και επεξεργαστή κινητών αξίας 190-400 ευρώ. Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις 1500 ευρώ μόνο για την αίσθηση νοσταλγίας. Η ίδια εταιρία στα 400 ευρώ δίνει το one zoom με 48mp ois camera, μπαταρία 4000 mha και παρόμοιο επεξεργαστή (snapdragon 675). Πρώην και αρκετά ευχαριστημένος χρήστης motorola moto z.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.