Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Motorola Razr 50 Ultra, Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα Razr 50 και Razr 50 Ultra καθώς οι δύο συσκευές μαζεύουν πιστοποιήσεις.

Είδαμε πρόσφατα το πρώτο να αποκτά την πιστοποίηση TENAA στην Κίνα και τώρα το Ultra έχει λάβει επίσης πιστοποίηση στην Κίνα, αλλά αυτή τη φορά είναι από την 3C.

Αυτό αποκάλυψε το γεγονός ότι το Razr 50 Ultra θα έχει υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 68W, κάτι που είναι τεράστια αναβάθμιση από τα 30W του προκατόχου του.

Αυτή η πιστοποίηση δεν έχει δώσει άλλες λεπτομέρειες για το τηλέφωνο, αλλά με βάση προηγούμενες φήμες και διαρροές, αναμένουμε ότι το Razr 50 Ultra θα διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη 6,9 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, P-OLED 4 ιντσών εξωτερική οθόνη, δύο κάμερες 50 MP, μια selfie 32 MP και μια μπαταρία 4.000 mAh (δηλαδή κατά 200 mAh μεγαλύτερη από του Razr 40 Ultra).

Motorola Razr 50 Ultra, Motorola Razr 50 Ultra: Νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει φόρτιση 68W

Το τηλέφωνο λέγεται ότι τροφοδοτείται από το Snapdragon 8s Gen 3 SoC της Qualcomm, σε συνδυασμό με 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Έχει επίσης φημολογηθεί ότι θα φέρει πιστοποίηση για αντοχή στο νερό IPX8.

Το Razr 50 Ultra θα γίνει επίσημο τον επόμενο μήνα μαζί με το Razr 50 και πιθανότατα θα πωλούνται με τα ονόματα Razr και Razr+ στη Βόρεια Αμερική.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Διέλυσε τον ανταγωνισμό στο AnTuTu με Dimensity 9400 SoC

Η vivo πρόκειται να αποκαλύψει τη σειρά X200, η οποία θα περιλαμβάνει τα Χ200, Χ200 Pro και Χ200 Pro mini, στις 14 Οκτωβρίου.

Smartphones Apple featured iFixit

iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max: Teardown από το iFixit δείχνει τον… πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το iFixit διέλυσε τα iPhone 16 και Plus και σήμερα επιστρέφει με ένα teardown των iPhone 16 Pro και Pro‌ Max.

Gear featured Galaxy Samsung

Galaxy Tab S10 Ultra και Tab S10+: Επίσημα τα πρώτα tablet AI της Samsung

Η σειρά Galaxy Tab S10 της Samsung είναι επίσημη και αποτελεί την πρώτη με Galaxy AI, αποτελούμενη από τα Galaxy Tab S10 Ultra και S10 +.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Επίσημο με Exynos 2400e και οθόνη 6,7″

Το Samsung Galaxy S24 FE είναι επίσημο επιτέλους με μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών, μεγαλύτερη μπαταρία και εστίαση στη βελτιωμένη απόδοση.