Motorola RAZR 2020: Έρχεται η δεύτερη γενιά του foldable smartphone τον Σεπτέμβριο

, Motorola RAZR 2020: Έρχεται η δεύτερη γενιά του foldable smartphone τον Σεπτέμβριο

Το Motorola RAZR ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις στο χώρο των foldables, η οποία δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που η ίδια η εταιρεία έθεσε. Φαίνεται όμως ότι η Lenovo πιστεύει ακόμα στην ιδέα και είναι έτοιμη για τη δεύτερη προσπάθεια.

Σε συνέντευξη του στο Reframed Tech Podcast o Thibault Dousson, γενικός διευθυντής της Lenovo στη Νότια Αφρική, αποκάλυψε πως η εταιρεία είναι ετοιμάζει το διάδοχο του Motorola RAZR. Επίσης, ο ίδιος γνωστοποίησε πως η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Ενδιαφέρει επίσης: Motorola RAZR V3: Retro hands-on video

Αυτό θα σημαίνει πως οι αγοραστές του πρώτου foldable Motorola RAZR 2019 θα δουν τη συσκευή τους να παλιώνει αρκετά νωρίς. Όμως, αν αναλογιστούμε πως το αρχικό μοντέλο ανακοινώθηκε Νοέμβριο του 2019 και κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2020, ίσως η εταιρεία έχει στα σχέδιά της κάποιο αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα.

Το Motorola RAZR δέχθηκε αρκετά σκληρή κριτική λόγω των μέτριων χαρακτηριστικών αλλά της υψηλής τιμής του. Σε σύγκριση το Z Flip της Samsung πρόσφερε σχεδόν στην ίδια τιμή χαρακτηριστικά flagship μοντέλων του 2019, καλύτερες κάμερες και πιο ανθεκτική οθόνη. Εσείς τι θα θέλατε να δείτε στο επόμενο clamshell της εταιρείας;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.