Motorola RAZR XT910, Δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια [video]

Ολόκληρο κινηματογραφικό στούντιο πρέπει να έκλεισε η Motorola Αμερικής για να ετοιμάσει το κλιπ που ακολουθεί. Σε αυτό ο πρωταγωνιστής με τη δερμάτινη μαύρη φόρμα καταδιώκει αυτοκινητοπομπή που μεταφέρει το πολύτιμο Motorola RAZR (TechblogTV) και καταφέρνει να το αποσπάσει. Είναι τόσο ισχυρό αυτό το smartphone που δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια!

, Motorola RAZR XT910, Δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DinosX

Σουπερ η διαφημιση… και το κινητο ακομα πιο σουπερ ( iphone user ).

ppour

Κορυφαια ποιοτητα κατασκευης και υλικων,χαρακτηριστικα<>,πραγματικα πολυτιμο.

Γιός Του Ερεχθέα

Πολύ κάλο… όποτε απο εδώ και πέρα αντί για το Italian Job θα μπορείς να βάλεις το (an)Droid Job να παίζει στα hands-on χι χι χι!

sdaoulas

απλα κορυφαιο.

Γιώργος Μ.

Καλησπέρα παιδιά. Με εντυπωσίασε πολύ, έτη φωτός μπροστά απο τις συντηρητικές διαφημίσεις των άλλων κατασκευαστών τύπου ” δείτε εμένα , εγω είμαι και κανένα άλλο” είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι του τηλεθεατή

Θανάσης

καλό, πολύ καλό!!!!

hayatevo9

H καλύτερη διαφήμιση για κινητά που έχω δει ποτέ! Ίσως και η καλύτερη διαφήμιση γενικά που έχω δει ποτέ! Το κινητό πανέμορφο και υπερδυνατό. Είμαι περήφανος χρήστης ενός milistone!

pete

Εμένα αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το”Drroooiid”

Panagiotis.R

Και γ..ω τις διαφημησεις. Αν ειχε καπου και μια γκομενα το κλιπ θα ηταν απλα τελεια. 🙂

Npapanikolaou

Κωστα και φιλοι τοu Techblog μηπως δεν πρεπει να το δω αυτο το βιντεο;
ο λογος το οτι απο σημερα το μεσημερι το εχω στα χερια μου το κινητο,
και πιστευω να καταλαβενεται οτι επεσε σε λαθος χερια
ουαχα! χα! χα! χα! 😉
φιλε Παναγιωτη πηγενε στην επισημη σελιδα της ΜΟΤΟ Γερμανιας
πανω δεξια γραφει Shop, μπες μεσα και εχει την διαφημηση
με το παληκαρο και τον κοριτσαρο στο ασανσερ….

{τωρα που το σκεφτωμε θα την δω τη διαφημηση}

nikos

Το θελω!

Giorgos

Ίσως η καλύτερη διαφήμιση κινητού που έχει βγεί ποτέ..!! Με κάνει να το θέλω ακόμα περισότερρο..σε λίγες μέρες θα είναι δικό μου..!!

Spyros

Παει χαλαρα για διαφημιση της χρονιας παιδια!!!!χαλαρα!!!

Dark_Zompie

Φανταστειτε Ταινια : The Powerful Smartphone. 😀

Κωνσταντινος

Τι κάνουν οι άνθρωποι για να πουλήσουν…

ΓιώργοςΘ.

super διαφήμιση,το Droooid στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά,βγαλμένο από transformers!

Σπύρος

Παιδιά το κινητό τα σπάει!!!!Ότι καλύτερο έχει βγάλει η Motorola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40 Ultra: Εξαντλήθηκε στην Κίνα στην πρώτη ανοιχτή πώληση

Μετά την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας, το ολοκαίνουργιο Razr 40 Ultra της Motorola ξεκίνησε την πρώτη του ανοιχτή πώληση στην Κίνα.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40 και Razr 40 Ultra: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Motorola ανακοίνωσε τη νέα της γενιά foldable, τα Razr 40 και Razr 40 Ultra, στην Κίνα και αποκάλυψε τη διεθνή τους διαθεσιμότητα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones Motorola RAZR

Motorola Razr 40 Ultra: Renders αποκαλύπτουν τα τρία χρώματα του clamshell

Renders του επερχόμενου Motorola Razr 40 Ultra, της premium έκδοσης του clamshell, δημοσίευσε ο διάσημος και αξιόπιστος leaker Evan Blass.

Smartphones Motorola

Motorola Edge 40: Με “το μεγαλύτερο διάφραγμα σε smartphone”

Το Motorola Edge 40 Pro ανακοινώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά το vanilla Motorola Edge 40 δεν το είδαμε ακόμα.