Motorola Razr: Το νέο foldable θα έχει Snapdragon 710

Motorola Razr, Motorola Razr: Το νέο foldable θα έχει Snapdragon 710

Motorola Razr, Motorola Razr: Το νέο foldable θα έχει Snapdragon 710

Το νέο Motorola Razr, θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 710, κάτι που δείχνει, πως η Motorola ακολουθεί άλλο δρόμο στο χώρο των foldable κινητών.

Μέχρι στιγμής όσες εταιρείες έχουν ανακοινώσει foldable κινητά, τα ορίζουν ως “ναυαρχίδες” του brand τους. Ωστόσο η Motorola, ακολουθεί διαφορετικά μονοπάτια. Σύμφωνα με αναφορές, το νέο Motorola Razr που φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει εντός του 2019, θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 710, με μνήμη 4/6GB of RAM και αποθηκευτικό χώρο 64/128GB.

Η μπαταρία λέγεται πως θα είναι 2,730 mAh, ενώ η κύρια οθόνη (η οποία θα είναι και αυτή που διπλώνει) θα είναι 6.2 ίντσες με ανάλυση 876×2142. Η δεύτερη εξωτερική οθόνη θα έχει ανάλυση 600×800, ωστόσο το μέγεθος της για την ώρα παραμένει άγνωστο.

Οι φήμες θέλουν την συσκευή να κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό και χρυσό, ενώ η κωδική ονομασία της συσκευής είναι Voyager. Θα έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλαϊ και λέγεται πως θα είναι πολύ πιο οικονομικό, από τα foldables που έχουν ανακοινωθεί από την Samsung και την Huawei.

Με την Motorola να ετοιμάζεται για την ανακοίνωση της νέας της συσκευής, παρουσιάστηκε και το νέο λογότυπο του Razr το οποίο μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί.

Motorola Razr, Motorola Razr: Το νέο foldable θα έχει Snapdragon 710

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40 Ultra: Εξαντλήθηκε στην Κίνα στην πρώτη ανοιχτή πώληση

Μετά την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας, το ολοκαίνουργιο Razr 40 Ultra της Motorola ξεκίνησε την πρώτη του ανοιχτή πώληση στην Κίνα.

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40 και Razr 40 Ultra: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Motorola ανακοίνωσε τη νέα της γενιά foldable, τα Razr 40 και Razr 40 Ultra, στην Κίνα και αποκάλυψε τη διεθνή τους διαθεσιμότητα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones Motorola RAZR

Motorola Razr 40 Ultra: Renders αποκαλύπτουν τα τρία χρώματα του clamshell

Renders του επερχόμενου Motorola Razr 40 Ultra, της premium έκδοσης του clamshell, δημοσίευσε ο διάσημος και αξιόπιστος leaker Evan Blass.