Τετάρτη
13/11/2013

Motorola, Παρέδωσε μισό εκατομμύριο Moto X το τρίτο τρίμηνο του 2013

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Strategy Analytics, οι Motorola έφτασε στις 500.000 παραδόσεις smartphones τύπου Motorola Moto X το τρίτο τρίμηνο του 2013. To smartphone είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τα τέλη Αυγούστου. Η Motorola έχει ποσοστό όσο αφορά στις παραδόσεις κινητών λιγότερο από 2% σε παγκόσμια κλίμακα για το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς.

Πριν δύο χρόνια η εταιρεία είχε ποσοστό 4%, και η πτώση οφείλεται στην δραστική μείωση του αριθμού των smartphones που προσφέρει η εταιρεία πια στους καταναλωτές από τότε που εξαγοράστηκε από την Google.

Πρόσφατα, η Motorola μείωσε το κόστος του Moto X ανεξάρτητα από την αγορά του με συμβόλαιο ή χωρίς συμβόλαιο και σε συνδυασμό με την ευρύτερη διάθεση του online εργαλείου παραμετροποίησης της εμφάνισης (επιλογή χρωμάτων κ.ά) Moto Maker, η Motorola είναι πολύ πιθανό να αυξήσει τις παραδόσεις συσκευών στο τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς. Σε αυτό επίσης θα βοηθήσει και η διάθεση του Moto G, που θα ανακοινωθεί αύριο.

Motorola Moto X πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Motorola Moto X

Πηγή

Μάθε για: , , , ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η ioannis λέει:

    Ας προσεχε η moto να το πουλαγε και στας Ευρωπας να πουλαγε περισσότερο!

  2. Ο/Η Γιώργος Κ. λέει:

    Είναι αλήθεια πως αν ερχόταν στας Ευρώπας φίλε Ιωάννη θα ήμουν ένας από αυτούς που θα το αγόραζαν. Όμως η Google λέει πως στο παραδίδει άμεσα σε 4 μέρες με όποια αλλαγή και αν το θέλεις, αυτό για Ευρώπη δεν είναι εφικτό άρα ας αρκεστούμε στα βίντεο.. :p

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.