Moto G6/G6 Play/G6 Plus: Ανακοίνωση στο MWC 2018;

Moto G6 MWC 2018, Moto G6/G6 Play/G6 Plus: Ανακοίνωση στο MWC 2018;

Τρία smartphones της σειράς Moto G6 θα λανσάρει η Motorola στο MWC 2018 σύμφωνα με το MobileXpose. Για την ακρίβεια, η εταιρεία θα παρουσιάσει στη Βαρκελώνη τα τα Moto G6 Play, Moto G6, Moto G6 Plus.

Το δημοσίευμα, αναφέρει ότι βάσει των νεότερων πληροφοριών από την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών της Taiwan, η συσκευή με αριθμό XT1922-1 -που προηγουμένως σχετιζόταν με τα Moto E5 και Moto E5 Plus- έλαβε τη σχετική πιστοποίηση και τελικά ο αριθμός ανήκει σε μία συσκευή Moto G6 που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ήδη αναμένεται ότι η Motorola δεν θα επιδείξει κάποια ναυαρχίδα στο MWC 2018, αλλά τη νέα σειρά οικονομικών συσκευών Moto G6,η οποία λέγεται ότι θα έρχεται με μικρά περιθώρια και αναλογία οθονών 18:9.

Όλα δείχνουν ότι με κάποιες διαφορές, οι συσκευές θα φέρουν τον ίδιο σχεδιασμό με το Moto G6 Plus να αποτελεί τη μεγαλύτερη σε μέγεθος εκδοχή με οθόνη μεγέθους 5,93 ίντσες. Βάσει των μέχρι στιγμής πληροφοριών, θα φορά τον Qualcomm Snapdragon 630 και θα έρχεται είτε με 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο ή 4/6GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο.

Όσον αφορά στο Moto G6 Play, σε προηγούμενες διαρροές είχε ακουστεί ότι θα έρχεται με το Snapdragon 430 για SoC και είτε 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο, είτε 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον ακούγεται ότι θα έρχεται με οθόνη HD 5,7 ιντσών, κάμερα 12MP και μπαταρία 4.000mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.