Motorola: Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Marshmallow

Από τη στιγμή που η Google θα ξεκινήσει να αναβαθμίζει τα Nexus την επόμενη εβδομάδα, περιμένουμε τις ανακοινώσεις των υπόλοιπων κατασκευαστών για το πότε θα δώσουν Android 6.0 Marshmallow στα δικά τους smartphones. Από τους πρώτους που ανακοινώνουν τη λίστα είναι η Motorola.

Από την λίστα λείπει το Motorola Nexus 6 διότι αναβαθμίζεται απευθείας από την Google. Απουσιάζουν, εντελώς τα οικονομικά Motorola Moto E, όχι μόνο το πρώτης γενιάς αλλά και το δεύτερης γενιάς που μετρά λίγους μήνες ζωής. Επίσης δεν θα αναβαθμιστούν τα πρώτης γενιάς Motorola Moto G και Motorola Moto X.

Ακόμη δεν έδωσε κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση, αλλά θα δώσει τις πληροφορίες σύντομα.

Τέλος ανακοίνωσε ότι σταματά την ανάπτυξη κάποιων apps και υπηρεσιών που είτε είναι ενσωματωμένες ήδη στο Android, είτε υπάρχουν παρόμοιες. Από το Android 6.0 Marshmallow θα απουσιάζουν Moto Assist, Motorola Migrate και το Google Chrome extension που βρίσκεται στο Motorola Connect. Ο λόγος είναι για να κάνει τα πράγματα πιο απλά και να παραμείνει το bloatware σε χαμηλά επίπεδα και για τον τελικό χρήστη η φιλοσοφία αυτή είναι σίγουρα ωφέλιμη.

Motorola: Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Marshmallow, Motorola: Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Marshmallow

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gp

Το moto g 1ης γενιάς το αναβαθμισανε σε lolipop το Μάρτιο το κάνανε σκ@τ@! Καλή εταιρεία η motorola αλλά έχει κάποια θέματα με τις αναβαθμίσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Αναμενουμε τωρα παρομοια ανακοινωση απο LG,SONY

Mario

Τι διάολο; Έχω το moto G LTE πρώτης γενιάς το οποίο παρήγγειλα κατεύθυαν από το site της motorola και μάλιστα έλεγε εγγυημένο update για τα επόμενα 5 χρόνια. Και τώρα τι δηλαδή;

Mpidis

Μια χαρά είναι η Motorola με τις αναβαθμίσεις και τρέχουν σχεδόν stock android κάτι που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Από την σειρά μου άρεσαν τα droid.

forneverarrow

Καλά μας κάνουν… Τελικά όλοι τους για την Apple δουλεύουν!

Manolis

καλή φάση!!

Ερώτηση: το πράσινο ρομποτάκι γιατί κάνει στίβα το χαρτί υγείας;;;

Dami

@Manolis ζαχαρωτα (marshmallows) ειναι,εξου και το ονομα.Αν και asspaper να το ονομαζανε δεν θα ειχε μεγαλη διαφορα και θα δικαιολογουσε καλυτερα την ποιοτητα του λογισμικου.

Panos7GR

@Dami: Η οποία είναι μια σκάλα επάνω από τα υπόλοιπα mobile λειτουργικά της αγοράς… !

Στο άρθρο:
Το Motorola Moto G (2 gen) Dual SIM που είναι το μόνο Moto G (2014) που κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα, όχι;
Αν όχι η Motorola έριξε μεγαααλη φόλα!

Stavros

@panos7gr ολα τα μοντελα Moto G 2nd ( μαζι και το xt1068 ) θα το παρουν

Dami

@Panos7GR τελειως υποκειμενικο αυτο που λες,κατα τη δικη σου γνωμη μπορει.Εγω παντως που εχω moto x 2nd gen δεν ειμαι ευχαριστημενος καθολου και θεωρειται και απο τα πιο clear λογισμικα απο θεμα bloatware 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.