Motorola: Κινητά με ShatterShield τεχνολογία για άθραυστη οθόνη

Πρόσφατα η Motorola συνεργάστηκε με την αμερικάνικη Verizon και ανακοίνωσε επίσημα το νέο Motorola Droid Turbo 2, στο οποίο έχει εφαρμόσει μια νέα τεχνολογία η που αποκαλείται ShatterShield. Χάρη στην συγκεκριμένη τεχνολογία η Motorola εγγυάται ότι η οθόνη του κινητού δεν θα σπάσει σε κάποια πτώση.

Η ίδια ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία ShatterShield θα μπει και στις επερχόμενες ναυαρχίδες της, εκτός από το Droid Turbo 2. Η οθόνη ShatterShield έχει επάνω 5 στρώσεις από υλικά που απορροφούν τους κραδασμούς κατά την πρόσκρουση. Σύμφωνα με την Motorola, τα υλικά αυτά δεν θα ραγίσουν, δεν θα θρυμματιστούν και θα διατηρήσουν την ίδια απόδοση στην αφή για όλη τη διάρκεια ζωής του κινητού.

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Motorola, Rick Osterloh επιβεβαίωσε ότι η Motorola σχεδιάζει να φέρει την τεχνολογία ShatterShield και σε άλλα smartphones της. Ωστόσο, περιμένουμε να μπει σε ναυαρχίδες διότι η συγκεκριμένη τεχνολογία αναγκαστικά ανεβάζει την τιμή του κινητού.

Πως σας φαίνεται η κίνηση της Motorola;

Δείτε τα βασανιστήρια στο Droid Turbo 2:

Motorola: Κινητά με ShatterShield τεχνολογία για άθραυστη οθόνη, Motorola: Κινητά με ShatterShield τεχνολογία για άθραυστη οθόνη

Motorola: Κινητά με ShatterShield τεχνολογία για άθραυστη οθόνη, Motorola: Κινητά με ShatterShield τεχνολογία για άθραυστη οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πολύ καλή κίνηση φτάνει βέβαια να μη γυρίσουμε στο παρελθόν όπου υπήρχε μεγάλο κενό μεταξύ του panel και του τζαμιού. Γενικά θεωρώ πως όλες οι εταιρίες πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με υπερεπεξεργαστές ( ανούσιο για τις τωρινές απαιτήσεις των apps) , υπεραναλύσεις οθόνης ( το έχουν φτάσει στο Θεό το πράγμα με τα ppi ), δαχτυλικά αποτυπώματα, καρδιακούς παλμούς, αδιαβροχοποιήσεις και να επικεντρωθούν στα εξής : > Μπαταρίες ( το θέμα που πονά πολλούς χρήστες ) > Screen/body ratio ( από τη στιγμή που οι 5.5 ίντσες έχουν γίνει το normal μέγεθος πρέπει να κάνουν ότι μπορούν για να μειώνουν το συνολικό μέγεθος των συσκευών ώστε να γίνεται πρακτικό στο κράτημα ) > Τζάμι και υλικά κατασκευής ( να σταματήσει το θέμα με τις θήκες που χαντακώνουν το design των κινητών ) > Stock roms και υποστήριξη updates ( όταν δύο κινητά έχουν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά το ένα λαγκάρει και το άλλο όχι , τότε είναι προφανές ότι αυτό που λαγκάρει δεν φορά καλογραμμένη stock rom. Eπίσης είναι τραγικό πολλές φορές, τα updates των stock roms που δίνονται καθυστερημένα να είναι χειρότερα από την αρχική stock rom) > Παροχή τέτοιου εσωτερικού χώρου ώστε κανείς να μη χρειάζεται… Συνέχεια »

One

@JohnWave η αδιαβροχοποίηση χρειαζεται αμα βρεχει ή όταν θελεις να ξεπλύνεις το κινητο από τη σκονη και τα δακτυλικα αποτυπωματα παρέχουν ασφάλεια σε τριτους ή σε περίπτωση κλοπης.

Στα υπολυπα συμφωνω και θεωρω ότι η Motorolla αρχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα.

xristos

η ανακοινωση ειναι μια
του χρονου στο Iphone7 θα μπει μια νεα καινοτομια που δν θα σπαει η οθονη που πρωτη η apple εφαρμοσε στα κινητα της.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!!
ΟΥΑΟΥΥΥ
απο τωρα περιμενω τι νεα εφευρεση της apple για να παρω το 7!!
απλα τρολλαρω
αλλα επι του θεματος μπραβο στην μοτορολα πολυ μπροστα σε αυτο που εκανε
must have feature πρεπει να γινει αυτο απο ολους
πολλα μπραβο!!

JohnWave

@One, η αδιαβροχοποίηση δεν μου λέει τίποτα γιατί 5 χρόνια έχω μιλήσει στη βροχή, έχει πέσει υγρό στα κινητά μου σε τραπέζια και ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα κι ας μην ήταν αδιάβροχο κανένα. Όσο για τα δαχτυλικά αποτυπώματα, δεν λέω ότι είναι άχρηστα αλλά πιστεύω πως πχ αν ρωτήσεις τους καταναλωτές :

“Τι προτιμάτε στο επόμενο μοντέλο που θα φτιάξουμε ;
>Να του βάλουμε 30% μεγαλύτερη μπαταρία ή δαχτυλικό αποτύπωμα;
>Να του φτιάξουμε τέτοια rom ώστε να μη λαγκάρει με τίποτα ή δαχτυλικό αποτύπωμα ;
>Να το κάνουμε πολύ πιο γερό στις πτώσεις ή δαχτυλικό αποτύπωμα ;”

η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύω δεν θα διαλέξει δαχτυλικό αποτύπωμα σε καμία των περιπτώσεων. Μπορεί να κάνω και λάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.