Motorola Z4: Με οθόνη 6,4″,Snapdragon 675 και κάμερα 48MP;

Motorola Z4, Motorola Z4: Με οθόνη 6,4″,Snapdragon 675 και κάμερα 48MP;

Τους τελευταίους μήνες, οι φήμες για το Motorola Z4, πάνε κι έρχονται. Ωστόσο, νέες διαρροές “καρφώνουν” τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές, το Moto Z4, θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 675, ενώ δεδομένου ότι τα υλικά κατασκευής είναι πιο οικονομικά, η τιμή του υπολογίζεται να είναι η μισή από αυτήν της ναυαρχίδας της εταιρείας, κάτι που ως φαίνεται επιβεβαιώνει το γεγονός πως μιλάμε για ένα νέο mid-range smartphone.

Λέγεται πως θα υπάρχουν δύο εκδοχές του κινητού, οι οποίες είναι οι Moto Z4 και Moto Z4 Play. Η κάμερα που θα είναι στο πίσω μέρος του κινητού, φημολογείται θα είναι στα 48MP. Όσον αφορά την selfie κάμερα, του Z4 θα είναι στα 25MP.

Η μόνη διαφορά που φαίνεται να έχουν μέχρι στιγμής τα δύο μοντέλα, είναι το μέγεθος της οθόνης, καθώς του Z4 είναι μεγαλύτερη στις 6,4″ ενώ του Z4 Play στις 6,22″. Και οι δύο οθόνες θα έχουν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και notches. Όσον αφορά την μπαταρία λέγεται πως θα είναι στα 3,600 mAh και θα υποστηρίζει 18W Turbo Charge, ενώ θα υπάρχει και jack 3,5 mm.

Στα του δικτύου τώρα, σε πρώτη φάση θα υποστηρίζει το 4G, όμως θα κατασκευαστεί με τρόπο τέτοιο ούτως ώστε να μπορεί να ενταχθεί και στο 5G.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.