Motorola: Διέρρευσε ολόκληρο το Moto lineup

Motorola, Motorola: Διέρρευσε ολόκληρο το Moto lineup

Εννέα μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσει η Motorola Mobility σύμφωνα με παρουσίαση που διέρρευσε και δείχνει ολόκληρη τη σειρά Moto, της εταιρείας για φέτος. Η παρουσίαση φαίνεται να είναι η ίδια με αυτή που είδαμε το Moto X.

Απ΄ότι φαίνεται, η Motorola σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο για κάθε τσέπη, μέσα στους επόμενους 7 μήνες. Από την παρουσίαση που διέρρευσε, φαίνεται ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει δύο μοντέλα για τις σειρές Moto Z, G, E και C κι ένα μοντέλο για την “ξεχασμένη” σειρά X.

Αν και δεν φαίνονται τα λεπτομερή χαρακτηριστικά, η παρουσίαση δείχνει ότι το Moto Z 2 Play και το Moto Z 2 force θα έρχονται με οθόνη 5,5 ιντσών Full HD και υποστήριξη του Moto Mods. Το Moto Z force θα έρχεται με τεχνολογία ShatterShield, που σημαίνει ότι η συσκευή θα είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε μηχανικές ζημιές. Επιπλέον, θα υποστηρίζει 1GB LTE.

Στην σειρά Moto G θα προστεθούν τα Moto GS και Moto GS+. Για τις νέες αυτές προσθήκες γίνεται γνωστό ότι θα ονομάζονται Moto G5S και Moto G5S Plus. Το G5S θα έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών και μεταλλική κατασκευή το Moto G5S Plus με οθόνη 5,5 ιντσών και διπλή κάμερα.

Τα νέα μοντέλα στη σειρά Moto E θα είναι τα αποτελούν την value πρόταση της σειρά με το Moto Ε να έρχεται με οθόνη 5 ιντσών και 2.5D glass και το Moto E Plus  με οθόνη 5,5 ιντσών και μπαταρία στα 5.000mAh.

Επιπλέον, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη των μοντέλων C και C Plus, τα οποία θα έρχονται και τα δύο με οθόνη στις 5 ίντσες, με το C Plus να υποστηρίζει ανάλυση 720p και μπαταρία στα 4.000mAh. Πιθανότατα το Moto C θα έρχεται με οθόνη στα 800 x 480.

Για το Moto X 4, αντίθετα με όσα έλεγαν οι φήμες, θα έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 κι όχι με οθόνη 5,5 ιντσών. Επιπλέον θα διαθέτει SmartCam και 3D glass.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick_GR

Συγγνώμη, αλλά δεν είναι 1Gb LTE;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.