MWC 2023: Τα νέα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση

Mobile World Congress (MWC), MWC 2023: Τα νέα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για την έναρξη του Mobile World Congress 2023 (MWC), που θα πραγματοποιηθεί στα Fira Gran Via της Βαρκελώνης από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μεγάλες μάρκες τηλεφώνων θα παρουσιάσουν και θα ανακοινώσουν τα νέα προϊόντα τους, που περιλαμβάνουν smartphone, αξεσουάρ , συσκευές VR και τεχνολογίες λογισμικού. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο, θα έχει πάνω από 80.000 άτομα και η εκδήλωση θα φιλοξενήσει πάνω από 2000 εκθέτες από περισσότερες από 200 χώρες.

Σχεδόν όλες οι μεγάλες μάρκες smartphone συμμετέχουν στο MWC 2023. Ενώ κάποιοι σχεδιάζουν να λανσάρουν νέα προϊόντα, επωνυμίες όπως η Samsung θα παρουσιάσουν τη σειρά Galaxy S23 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με την υποστήριξη του Snapdragon 8 Gen 2 SoC.

Η Xiaomi κάνει το ντεμπούτο της για το πρώτο της τηλέφωνο με dynamic island

Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει μια σειρά νέων smartphone, συμπεριλαμβανομένου του ναυαρχίδας Xiaomi 13 με το Snapdragon 8 Gen 2 SoC , με μια premium κατασκευή. Επιπλέον είναι πιθανό να ανακοινώσει το Xiaomi Civi2 που μετονομάζεται σε Xiaomi 13 Lite, ένα τηλέφωνο με dynamic island παρόμοια με το iPhone 14 Pro, που τροφοδοτείται από το SoC Snapdragon 7 Gen 1. Οι διαρροές επισημαίνουν ότι το Xiaomi 13 θα μπορούσε να κοστίζει περίπου 999 ευρώ ενώ το Xiaomi 13 Lite θα φτάσει περίπου στα 500 ευρώ.

Η Realme θα ανακοινώσει το τηλέφωνο με την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο

Η Realme ανεβάζει τη φόρτιση smartphone στο επόμενο επίπεδο και η εταιρεία θα ανακοινώσει το πρώτο smartphone γρήγορης φόρτισης 240W στον κόσμο, το Realme GT3, που τροφοδοτείται από το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Η εταιρεία θα ανακοινώσει το GT3 στις 28 Φεβρουαρίου, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και στο YouTube.

Η OnePlus θα παρουσιάσει το πρωτότυπο τηλέφωνο της

Η OnePlus επιβεβαίωσε επίσημα τη συμμετοχή της στο MWC 2023. Η εταιρεία θα παρουσιάσει το πρωτότυπο τηλέφωνο OnePlus 11. Η συσκευή θα αλλάζει χρώμα όπως το OnePlus 8T concept ή πρόκειται για το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρείας, πρέπει να περιμένουμε μέχρι το MWC 2023 για να μάθουμε περισσότερα για το επόμενο πρωτότυπο smartphone από την OnePlus.

Η Samsung θα μοιραστεί την ιστορία της στο 5G

Η Samsung δεν θα ανακοινώσει κανένα νέο smartphone στο MWC 2023, όμως επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στο MWC 2023, όπου θα παρουσιάσει τη σειρά Galaxy S23. Ομοίως, η εταιρεία αναμένεται επίσης να παρουσιάσει διάφορες τεχνολογίες 5G στην αίθουσα 2, περίπτερο 2M20.

Η Nubia λανσάρει γυαλιά VR

Η Nubia επιβεβαίωσε επίσημα την κυκλοφορία των πρώτων της γυαλιών VR, nubia Neovision Glass που λέγεται ότι προσφέρει «απεριόριστη οπτικοακουστική εμπειρία». Επιπλέον, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσης ένα tablet με υποστήριξη για γραφικά 3D, το Nubia Pad 3D, το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει παρόμοια με το Asus ProArt Studiobook 16 με τεχνολογία 3D χωρίς γυαλί.

Η Honor παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα

Η Honor επιβεβαίωσε την παρουσία της στο MWC 2023, όπου θα ανακοινώσει τη σειρά smartphone Magic 5 μαζί με την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου smartphone της, Magic Vs. Πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο smartphone που μοιάζει με Galaxy Z Fold 4, που τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 + Gen 1 SoC.

Η Nokia θα μιλήσει για τις εκθετικές δυνατότητες των δικτύων

Η Nokia ενδέχεται να μην λανσάρει νέα τηλέφωνα στο MWC 2023, όμως θα έχει μερικά σεμινάρια στο MWC σχετικά με τα δίκτυα και την ψηφιοποίηση των βιομηχανιών. Το πάνελ θα αποτελείται από τους Pekka Lundmark, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO), Nishant Batra, Chief Strategy and Technology Officer (CSTO) και Tommi Uitto, Πρόεδρο Mobile Networks.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.