Νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro πέρασε από την TENAA

, Νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro πέρασε από την TENAA

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία των smartphone της σειράς Huawei Mate 40, όμως μία νέα συσκευή δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά. Αυτό γιατί η Huawei φαίνεται πως θέλει να φέρει μία νέα, ανανεωμένη έκδοση της περσινής της ναυαρχίδας, Huawei Mate 30 Pro.

Ένα νέο μοντέλο, με ονομασία μοντέλου LIO-AN00m, πέρασε από την TENAA, το οποίο φαίνεται να είναι μία νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro. Όπως βλέπουμε, οι διαστάσεις τις συσκευής είναι ακριβώς οι ίδιες (158.1 x 73.1 x 8.8 χιλιοστά), ενώ και εμφανισιακά δεν υπάρχει καμία διαφορά στα δύο μοντέλα. Η οθόνη της συσκευής παραμένει 6,53 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση FHD+, ενώ στο εσωτερικό της συσκευής βλέπουμε για ακόμη μία φορά τον Kirin 990, μαζί με 6GB, 8GB ή 12GB μνήμης RAM και 128GB, 256GB ή 512GB εσωτερικού χώρου.

, Νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro πέρασε από την TENAA

Όμως, υπάρχουν και μερικές διαφορές στα δύο μοντέλα. Αρχικά η selfie κάμερα της νέας έκδοσης είναι μόλις 16MP, ενώ και ο κύριος αισθητήρας στο τετραπλό σύστημα κάμερας της συσκευής ανέρχεται στα 32MP. Επίσης, η μπαταρία του Mate 30 Pro New Edition ανέρχεται στα 4.400mAh. Να θυμίσουμε ότι το περσινό μοντέλο είχε selfie 32MP, κύριο αισθητήρα 40MP και μπαταρία 4.500mAh.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Καλημερα γνωριζετε αν θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα το enjoy 20 plus?κ αν θα βγει mate 40lite?..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.