Νέα ενημέρωση λογισμικού για τα Samsung Galaxy Buds φέρνει λειτουργίες των Buds+

, Νέα ενημέρωση λογισμικού για τα Samsung Galaxy Buds φέρνει λειτουργίες των Buds+

Η Samsung ανακοινώνει νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας στα Galaxy Buds μέσω ενημέρωσης λογισμικού, που διατίθεται από σήμερα. Οι δυνατότητες που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμες στα Galaxy Buds+ επεκτείνονται, ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες των Galaxy Buds να απολαμβάνουν πλήρη ασύρματη σύνδεση και την αγαπημένη τους μουσική, πιο εύκολα από ποτέ.

1. Εύκολη σύνδεση των Galaxy Buds με PC

Με τη λειτουργία Microsoft Swift Pair, τα Galaxy Buds συνδέονται εύκολα με PC που διαθέτει Windows 10. Έτσι, η πρωτοποριακή ποιότητα ήχου των Galaxy Buds μπορεί να αξιοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς, όπως οι τηλεδιασκέψεις ή η ακρόαση μουσικής κατά τη διάρκεια εργασίας. Με την προσθήκη της Swift Pair συμβατότητας, τα Galaxy Buds, όπως και τα Galaxy Buds+, μπορούν να υποστηρίξουν πλέον τον συγχρονισμό τόσο με κινητές συσκευές όσο και με υπολογιστές, παρέχοντας ελεύθερη, εύκολη σύνδεση και εναλλαγή μεταξύ συσκευών.

, Νέα ενημέρωση λογισμικού για τα Samsung Galaxy Buds φέρνει λειτουργίες των Buds+

2. Συντονισμός ή απομόνωση από τον περιβάλλοντα χώρο

Με την ενημέρωση αυτή, και για πρώτη φορά στα Galaxy Buds, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη λειτουργία Ambient Sound απλά και γρήγορα. Ενεργοποιώντας, απλώς, τα Buds, οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με το περιβάλλον, ακόμα και όταν παρακολουθούν ταινία ή ακούν μουσική. Επιπλέον, η λειτουργία Ambient Sound είναι διαθέσιμη ακόμα και με ένα ακουστικό, δίνοντας περισσότερες επιλογές για το συντονισμό ή την απομόνωση από τον περιβάλλοντα χώρο.

3. Άμεση ακρόαση των εξατομικευμένων λιστών μουσικής με Παρατεταμένο Άγγιγμα

Οι χρήστες του Spotify μπορούν να ακούσουν μουσική στα Galaxy Buds με ένα μόνο άγγιγμα. Μέσω παρατεταμένου αγγίγματος (Tap & Hold), το Spotify ξεκινά και συνεχίζει την αναπαραγωγή της μουσικής από το σημείο παύσης. Με ένα ακόμα ‘Tap & Hold’, το Spotify θα προτείνει λίστες μουσικής. Έτσι, η νέα αυτή ενημέρωση εξασφαλίζει πως οι χρήστες θα απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική στη στιγμή, πάντα και παντού.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

Ας ξεκολλήσουν πρώτα την εφαρμογή στο Members app εκεί στη Samsung για να τα πάρουμε επιτέλους στα χέρια μας!!

Michalis tsoumpoulis

Δυστυχώς μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργούν καθόλου..δεν δέχεται καθόλου εντολές…

Stelans

Εγώ στα + έχω άλλο θεματάκι. Που αλλοιώνει τις φωνές κατα τη διάρκεια κλήσεων ρομποτικές κάπως…

KostasB

Καλησπέρα. Ποιο κινητό έχεις;

Stelans

Καλημέρα φίλε έχω το oneplus 7t pro

KostasB

Έχει φίλος το ίδιο πρόβλημα με galaxy note 4 και μετά από πολλές επικοινωνίες με την Samsung του είπαν ότι είναι ασυμβατότητα συσκευών.
Ίσως με το πρωτόκολλο του Bluetooth να είναι το θέμα. Δεν του βρήκαν λύση πάντως.

Stelans

Ναι γενικά δεν ε βγάζεις άκρη με την Samsung απλά στην αρχή δεν υπήρχε το θέμα προέκυψε στην πορεία και διάβασα πολλούς που έχουν το ίδιο θέμα σε oneplus forum οπότε είναι σίγουρα κάποιο software bug αυτά περί ασυμβατότητας που λένε αλλού και aac codec υποστηρίζει το κινητό και Bluetooth 5 και όλα

KostasB

Τα δοκιμάσαμε και σε άλλα 4 κινητά και στα 3 (δύο huawei με Bluetooth 4.2 και ένα redmi με 5.0) δούλευε κανονικά και σε ένα παλιό που είχε δεν ξέρω τι έκδοση, σίγουρα 4 ή μπορεί και 3 να ήταν, είχε πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.