Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

, Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Κάποτε το όνομα BlackBerry ήταν συνώνυμο με τα business phones, πριν την εποχή των smartphones όπως τα ξέρουμε τώρα, με τις πωλήσεις της εταιρείας να εκτοξεύονται. Με τον ερχομό των smartphones όμως, η BlackBerry άργησε αρκετά να μπει στο παιχνίδι, ενώ όταν αποφάσισε να κυκλοφορήσει Android συσκευή ήταν πια αργά.

Όμως, φαίνεται πως θα δούμε ξανά συσκευές με το όνομα της εταιρείας, με τον ίδιο τρόπο που η Nokia επέστρεψε μέσω της HMD Global. Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης το 2021, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing νέων συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited. Η BlackBerry έχει δώσει την άδεια στις παραπάνω ομάδες να αναπτύξουν, σχεδιάσουν και να κυκλοφορήσουν μία νέα συσκευή με την ονομασία της BlackBerry, με υποστήριξη δικτύων 5G.

O CEO της BlackBerry, John Chen, δήλωσε:

H BlackBerry είναι χαρούμενη που η OnwardMobility θα κυκλοφορήσει ένα smartphone BlackBerry 5G με φυσικό πληκτρολόγιο, το οποίο θα αξιοποιεί τα υψηλά πρότυπα εμπιστοσύνης και ασφαλείας που είναι συνώνυμα με το brand μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες θα βιώσουν την ασφάλεια κυβερνητικού επιπέδου και την παραγωγικότητα που θα προσφέρει το νέο BlackBerry 5G.

Δε γνωρίζουμε αν η αδειοδότηση αφορά μία ή περισσότερες συσκευές προς το παρόν, με το μέλλον της εταιρείας να εξαρτάται από το πόσο καλά θα τα πάει στις πωλήσεις. Πάντως, όσες φορές έχουμε πει ότι έχει έρθει το τέλος της BlackBerry, άλλο τόσο επιστρέφει, με τον άλλοτε ισχυρό παίκτη πλέον να παλεύει για ακόμα μία φορά να βρει τη θέση του στην αγορά των Android συσκευών.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xarisgru

Προσωπικα πιστευω οτι ο κοσμος εχει απομακρυνθει απο το φυσικο πληκτρολογιο, παρ’ ολα αυτα αν οι τιμες ειναι φυσιολογικες ισως κερδισει μια μεριδα αγοραστων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.