Νέο Asus ROG Phone περνάει από το GeekBench με Snapdragon 888

Asus, Νέο Asus ROG Phone περνάει από το GeekBench με Snapdragon 888

Ένα επερχόμενο μοντέλο Asus ROG Phone με Snapdragon 888 περνάει από το GeekBench και μας δείχνει για ακόμη μία φορά τη δύναμη του νέου SoC. Όπως περιμέναμε, επερχόμενο μοντέλο με κωδικό ASUS_I003DA ξεπερνάει αρκετά τις επιδόσεις του Snapdragon 865+, όμως παραμένει πίσω από το iPhone 12 Pro.

Συγκεκριμένα, το νέο Asus ROG Phone φτάνει τους 1.081 πόντους στο single-core test και τους 3.584 πόντους στο multi-core test. Η συσκευή έρχεται με 8GB μνήμης RAM, ενώ ο επεξεργαστής φαίνεται χρονισμένος στα 1.80GHz. Τέλος, το επερχόμενο μοντέλο φαίνεται να τρέχει την έκδοση Android 11/.

Asus, Νέο Asus ROG Phone περνάει από το GeekBench με Snapdragon 888

Μία ακόμη λεπτομέρεια που μπορεί να δει κάποιος από το GeekBench είναι η ονομασία της συσκευής. Φαίνεται πως το νέο μοντέλο θα ονομάζεται Asus ROG Phone 5, με την εταιρεία να αφήνει τον αριθμό 4, όπως πολλοί κινέζοι κατασκευαστές επειδή ακούγεται σαν “θάνατος” στα κινέζικα. Ο λόγος που πιστεύουμε κάτι τέτοιο είναι ο κωδικός μοντέλου, καθώς το Asus ROG Phone 3 είχε κωδικό ASUS_I003DA.

Αναμένουμε λοιπόν τι “κόλπα” μας ετοιμάζει η εταιρεία για το νέο της gaming phone και αν θα δούμε κάποια ριζική ανανέωση στο σχεδιασμό της συσκευής.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.