Νέο μοντέλο foldable της Samsung παίρνει πιστοποίηση Wi-Fi

, Νέο μοντέλο foldable της Samsung παίρνει πιστοποίηση Wi-Fi

Μετά την ανακοίνωση του Z Flip 5G, η Samsung παρουσίασε τη ναυαρχίδα της στη foldable κατηγορία για φέτος, με το Galaxy Z Fold 2 να ετοιμάζεται για κυκλοφορία τον επόμενο μήνα. Όμως, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει ένα ακόμα μοντέλο στη σειρά Z, το οποίο θα είναι εντελώς νέα σειρά.

Η νέα συσκευή, με τον κωδικό μοντέλου SM-F415F/DS, πήρε πιστοποίηση από τη Wi-Fi Alliance, χωρίς όμως να έχουμε πολλές πληροφορίες. Η ιστοσελίδα GSMArena έχει μία ενδιαφέρουσα ανάλυση από τον κωδικό του μοντέλου και μόνο. Το πρώτο γράμμα, το F, σημαίνει ότι θα είναι στη σειρά Foldable, όπως το Galaxy Fold έχει τον κωδικό F900 ή το Galaxy Z Flip έχει τον κωδικό F700. Από την άλλη, ο αριθμός 4xx δείχνει ότι θα είναι κάτω από αυτές τις συσκευές, ας πούμε “mid-range” foldable.

Επίσης, ο αριθμός x1x σημαίνει ότι είναι συσκευή δεύτερης γενιάς και όχι κάποια ανανεωμένη έκδοση υπάρχουσας συσκευής, όπως το Z Fold 2 έχει κωδικό F91x ενώ το Z Flip 5G έχει κωδικό F70x. Όπως και να έχει, προς το παρόν δε μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα για αυτή τη συσκευή. Στο παρελθόν υπήρχαν αναφορές για επερχόμενη Lite έκδοση των foldable, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.