Νέο Redmi Smartphone με τον Snapdragon 855;

Πριν από λίγο καιρό, η Xiaomi ανακοίνωσε πως πλέον η σειρα Redmi δε θα αποτελεί μέρος της εταιρείας αλλά θα διαχωριστεί από αυτή και θα ενταχθεί σε ένα ξεχωριστό, νέο brand το οποίο θα εστιάζει κυρίως στην κατασκευή mid-range συσκευών, αφήνωντας έτσι την Xiaomi να επικεντρωθεί στις high-end συσκευές και τη σειρά MI.

Όλα αυτά φαίνεται να αλλάζουν καθώς η Redmi μετά την κυκλοφορία της πρώτης συσκευής του brand, η οποία είναι το Redmi Note 7, σκοπεύει να κυκλοφορήσει μία καινούργια συσκευή εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 855, ενός επεξεργαστή που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σε κινητά ναυαρχίδες. Μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Weibo από τον Lu Weibing, General Manager της Redmi, δείχνει τον ίδιο μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό του να συζητούν την ανάπτυξη του νέου sub-brand της Xiaomi. Μαζί με τη φωτογραφία όμως υπήρξε και μία αναφορά στο Redmi Note 7 Pro αλλά και στην επερχόμενη συσκευή με τον Qualcomm Snapdragon 855.

xiaomi, Νέο Redmi Smartphone με τον Snapdragon 855;

Εάν η Redmi αποφασίσει να συνεχίσει στην κατασκευή της συσκευής αυτή, μας δείχνει πως ξεφεύγει από το σκοπό της, να φτιάχνει, δηλαδή mid-range, συσκευές και επιχειρεί να πειραματιστεί με το σχεδιασμό high-end συσκευών. Μας μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα κάνει εν τέλει η εταιρεία με το καινούριο smartphone και πόσο θα κοστίζει η καινούργια συσκευή εάν τελικά διαθέτει έναν τόσο καλό επεξεργαστή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

το cpu δεν ηταν ποτε θεμα στα redmi εξαλου πλεον και τα midrange θεριζουν το θεμα τους ηταν camera και οθονη κυριος που ακομη και τα high end xiaomi δεν….

Flagship killer

Όλη η χιαομι με mac χαχαχαχα

George

@Darth: Έχεις δίκιο, αλλά εν μέρει. Πράγματι, το CPU δεν ήταν ποτέ θέμα στα Redmi, και πράγματι ακόμα και οι mid-range επεξεργαστές Snapdragon που χρησιμοποιούνται σήμερα στη σειρά Redmi είναι ταχύτατοι. Εκεί που υπήρχε θέμα στην σειρά Redmi, ήταν στην κάμερα. Ήξερες ότι ότι αγοράζοντας ένα κινητό Xiaomi Redmi Note, μέχρι ΚΑΙ την σειρά 4, ότι αγόραζες ένα αξιοπρεπές κινητό με πολύ καλά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή, με μετριότατη όμως κάμερα. Η Xiaomi αναγνωρίζοντας το συγκεκριμένο πρόβλημα, έφτιαξε μέσα στην εταιρεία ξεχωριστό τμήμα αποκλειστικά για την έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας για τις κάμερες των κινητών της. ‘Ετσι είχαμε την κυκλοφορία Xiaomi Redmi Note 5, του πρώτου ουσιαστικά Redmi κινητού με αξιοπρεπέστατη κάμερα (πολύ καλύτερη από κινητά άλλων κατασκευαστών στην ίδια κατηγορία τιμής), and the story goes on… Όσον αφορά τα hi end Xiaomi, ας δούμε βαθμολογίες για την κάμερα που δίνει το dxomark: Κορυφαία στην κάμερα παγκοσμίος με 109 βαθμούς είναι τα Huawei mate 20 pro, καθώς και Huawei p20 pro. Ακολουθεί το iPhone Xs Max με 105 βαθμούς, το HTC 12 plus με 103 βαθμούς, ενώ την τέταρτη θέση της βαθμολογίας μοιράζονται με 103 βαθμούς το Samsung Galaxy note 9 μαζί με το… Xiaomi Mix 3!!! Άρα λοιπόν το… Συνέχεια »

George

@flagship killer: Εμένα για Xiaomi Notebook μου κάνει περισσότερο….

George

Άλλη μια απόδειξη ότι τα κορυφαία Xiaomi έχουν μεταξύ άλλων ΚΑΙ κορυφαία οθόνη: Πληκτρολογήστε στο ίντερνετ: “Xiaomi Mix 3 review Notebookcheck.” Στο επιστημονικής ανάλυσης review, μεταξύ των άλλων αναλύεται και η οθόνη με απόλυτα επιστημονικό τρόπο και με συγκεκριμένες μετρήσεις. Ποιά είναι η περίληψη του αποτελέσματος για την απόδοση της οθόνης; “A great OLED panel!” Λοιπόν, όταν δεν γνωρίζουμε κάτι, αντί να λέμε του κεφαλιού μας, ας ψάξουμε να δούμε τι συμπεράσματα έχουν βγάλει και οι ΠΛΕΟΝ ειδικοί επί του αντικειμένου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.