Neonode | Τέσσερα νέα χρώματα για το N2

, Neonode | Τέσσερα νέα χρώματα για το N2Η σουηδική Neonode ανακοίνωσε το επερχόμενο λανσάρισμα του πιο δημοφιλούς της μοντέλου N2, σε τέσσερα νέα χρώματα. Το Neonode N2 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τον Αύγουστο του 2007 σε μαύρο χρώμα και η αυξημένη ζήτηση οδήγησε τους επικεφαλής της εταιρείας στην απόφαση να του δώσουν νέα εμφάνιση, “ντύνοντάς” το με 4 διαφορετικά χρώματα, τα οποία θα ανακοινωθούν το Μάρτιο.

“Το λανσάρισμα της νέας γκάμας χρωμάτων είναι αναμενόμενο για ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο έχε μεγάλη απήχηση από το αγοραστικό κοινό (30.000 πωλήσεις τους 4 τελευταίους μήνες του 2007). Πιστεύουμε ότι τα νέα χρώματα αλλά και τα αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν σύντομα θα κάνουν το Neonode Ν2 ακόμα πιο δημοφιλές” σημείωσε ο Αντιπρόεδρος πωλήσεων, Per Hellberg.

To Neonode N2 ενσωματώνει οθόνη αφής 2 ιντσών, κάμερα 2Megapixels, MP3 player και χρησιμοποιεί κάρτες μνήμης τύπου mini-SD. Τα N2 διακρίνεται για τις υπερβολικά μικρές του διαστάσεις και τον κομψό του σχεδιασμό.

2
0

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Στην αρχή πίστευα ότι το N2 δεν είναι ένα καλό κινητό και ακόμα να σου πω δεν ξέρω τι λέει από ποιότητα και επιδόσεις.
Αλλά το έχω δει να το κρατάνε άτομα και είναι πολύ όμορφο.

bomber21

Έχει πολλές ελλείψεις.Είναι εκπληκτικό σαν gadgetάκι και έχει εκπληκτικές διαστάσεις,αλλά στα άλλους τομείς χωλαίνει…

ΦΑΝΗΣ

Τι λεμε ρε παιδια? Το εχω απο τον Αυγουστο, και δεν το αλλαζω με τιποτα. Ειναι απλα τελειο. Μπορει να μην γραφει βιντεο, αλλα δεν του λειπει τιποτε αλλο. Μην ξεχναμε τις διαστασεις του!!! Ειναι υπερβολικα γρηγορο στην ανταποκριση της οθονης και φοβερα ποιοτικη κατασκευη. Απλα ενα κινητο απο το μελλον!!! (Γνωμη μου!!! μετα απο χρηση ενος 6μηνου!)

Κώστας Βλαχάκης

@ΦΑΝΗΣ: Πρέπει να είναι το πιο μικρό κινητό με οθόνη αφής, σωστά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.