Αναδιπλούμενο κινητό έρχεται από τη Samsung;

Samsung, Αναδιπλούμενο κινητό έρχεται από τη Samsung;

Έτοιμη είναι η Samsung απ’ότι φαίνεται να λανσάρει το αναδιπλούμενο κινητό της, το Galaxy Folder 2. Η σειρά Folder αφορά σε αναδιπλούμενα κινητά, τα οποία σχεδιαστικά τουλάχιστον, έχουν βγει από άλλη εποχή.

Παρόλο που στη χώρα μας και γενικά στον δυτικό κόσμο, τα clamshell  τηλέφωνα δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, στη Νότιο Κορέα και στην Ιαπωνία είναι περιζήτητα. Παρά το γεγονός ότι το Samsung Galaxy Folder μοιάζει με τα παλιότερα μοντέλα της εταιρείας, πριν εδραιωθεί στην κατηγορία των smartphone, αποτελούν κι αυτά έξυπνα κινητά με διαφορετικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με το Andoid Headlines, το οποίο επικαλείται πηγές από τηλεπικοινωνιακό πάροχο της Κορέας, το νέο κινητό θα λανσαριστεί σύντομα στη χώρα, ωστόσο δεν ανέφερε την ακριβή ημερομηνία, αλλά εικάζεται ότι θα είναι εντός των επόμενων δύο μηνών.

Οι φήμες θέλουν το νέο τηλέφωνο να έρχεται με οθόνη 4,2 dual OLED, αποθηκευτικό χώρο 64GB, τον οχταπύρηνο Snapdragon 430 στα 64 bit, οπίσθια κάμερα στα 12 megapixel και εμπρόσθια στα 5 megapixel και μπαταρία στα 2.300mAh. Πιθανολογείται ότι η μπαταρία δεν θα είναι αφαιρούμενη. Επιπλέον, θα είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό (προστασία IP67). Ακόμη, θα διαθέτει NFC και αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος.  Η τιμή του, λέγεται ότι θα είναι υψηλότερη από τα υπόλοιπα κινητά του είδους.

Αν είστε λάτρης του παλαιότερου σχεδιασμού ή σας πιάνει μια νοσταλγία, το πιθανότερο είναι το εν λόγω κινητό να μην δει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά γενικότερα τις ευρωπαϊκές κι αμερικάνικες αγορές λόγω της μικρής ζήτησης που αναμένεται να έχει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Προσωπικά μ αρέσουν έχω ένα Sharp Gx31 το οποίο δουλεύει μάλιστα ακόμα! Θα είναι τσουχτερό στην τιμή δυστυχώς και απ έξω να μπορείς να το πάρεις! Άσε που δοκίμασα να στείλω sms με αλφαριθμητικό πρόσφατα και ένιωσα σαν ιθαγενής :p

Makis

Βγάζω από το συρτάρι το razr v3, για δεύτερο. Μάλλον το πιο μούρη τηλέφωνο του 2005-2006…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.