To νέο HTC One τα βλέπει όλα διπλά με διπλή πίσω κάμερα

Λίγα πράγματα έχουν μείνει στην φαντασία σχετικά με το πως θα είναι και τι λειτουργίες θα έχει το νέο HTC One, το “καλύτερο smartphone του κόσμου” σύνφωνα με τους ιδιοκτήτες της HTC. Αυτό σίγουρα θα έχει δύο κάμερες πίσω η μια κεντρική και η άλλη θα βοηθάει στο focus κατόπιν της λήψης της φωτογραφίας. Η διπλή πίσω κάμερα επιβεβαιώνεται και από την παρακάτω φωτογραφία teaser, που τα βλέπει όλα διπλά!

Το νέο HTC One έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί επίσημα στις 25 Μαρτίου. Ανυπομονείτε;

, To νέο HTC One τα βλέπει όλα διπλά με διπλή πίσω κάμερα

, To νέο HTC One τα βλέπει όλα διπλά με διπλή πίσω κάμερα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Μετά και το 12λεπτο βίντεο δεν ανυπομονώ καθόλου..

Seme

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μια εταιρεία εκεί που έχει κουμπιά κάτω από την οθόνη τα μεταφέρει πάνω στην οθόνη. Τι ανούσιο πράγμα είναι αυτό;; όλες οι εφαρμογές και το browsing χάνουν ποσοστό από την οθόνη και φαίνεται άθλιο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός όπου η Sony πχ προσπαθεί να τα κάνει όσο πιο διάφανα γίνεται. Να αλλάξει μια εταιρεία από on screen buttons σε capacity να το καταλάβω και μπράβο, αλλά το ανάποδο είναι πολύ Πόντιο.

Teodimitriadis

Μετα την αγορά του HTC one μου πριν 3 μηνες… Μαλλον θα ανυπομονησω κατα το Σεπτέμβριο. Κανενα workshop προς κομοτηνη θα κάνεις;

Jon

Μπορει να βελτιωθεί η καμερα αλλα υποψιάζομαι παλι πισω θα ειναι από s5 z2 στα συγκριτικα τεστ, να μη περιμενουμε κ πολλα..Τωρα θα διορθωσουν λιγο τη καμερα μεν κ θα καταστρεψουν τη συσκευη δε με τη @αλακισμενη εμφανιση που βγηκε στο βιντεο.Κριμα…ευχομαι να μην είναι ετσι γιατι ηδη τρωει ακυρο από πολύ κοσμο.

JohnWave

@Seme τα on screen buttons βοήθησαν πχ την LG να εξασφαλίσει ελάχιστα bezels στο G2 και να έχεις ένα κινητό όλο οθόνη. Στην ΗΤC δεν εξασφάλισαν τίποτα δυστυχώς.

Αποστόλης Ρόδος

Α ρε HTC … πως το χαντάκωσες έτσι το κινητό… θυμίζεις κάτι ερασιτέχνες μάγειρες που τους κάθεται και κάνουν ένα καλό φαγητό με μια μικρή αστοχία, τους λένε μπράβο… και όταν το ξανακάνουν βάζουν κάτι παραπανω ή αλλάζουν κάτι άλλο, πέρα από την αστοχία που διορθώνουν και το κάνουν χειρότερο από το πρώτο. ΤΙ ΜΥΑΛΑ ειναι αυτά που σκέφτηκαν τέτοια πράγματα … και τι μυαλά, αυτά που τα αποδέχτηκαμν ως καλύτερα και πήραν αποφάσεις… ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΛΕΟΣ ΤΕΛΙΚΑ… Απόψή μου… το κινητό έπρεπε να μείνει στις ίδιες διαστάσεις με τα μαυρα bezels περιμετρικά να γίνονται οθόνη όσο το δυνατό μεγαλύτερη και ας ήταν και 4,9΄ … κάνεις το LOGO HTC home button … μετα αλλα δυο κουμπιά αριστερά δεξιά. ΟΚ με το μεταλικό περίβλημα ως πιο συμπαγες… μία κάμερα δυνατή 13-16 mp από πίσω να διορθώσεις την αστοχία που έκανες στο πρώτο. Kαι πάμε τώρα … Μπαταρία 3000+ mah, SnapDragon 800, 3gb ram, 32/64GB αποθηκευτικό χώρο με external sd card στο πλάι έως και 64gb… ΚΑΙ ΠΈΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΥΡΝΟΎΣΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΆΛΛΟ ΚΙΝΗΤΌ. Αυτοκτονήσατε μιλάμε εντελώς… Μεχρι και το μάυρο widget ώρας/καιρού που τα έσπαγε στο blinkfeed και το έψαχναν όλοι να το βρουν … το έκανες αυτό… Συνέχεια »

karkavelas

Περιμένετε να βγει πρώτα μωρέ και μετά κρίνετε.
Τι είστε εσείς ρε;
Όσο για το βίντεο που λέτε το κινητό το βρήκα πανέμορφο.
Επίσης στο βίντεο δεν είδαμε τεχνικά χαρακτηριστικά, νέες δυνατότητες του κινητού στο software,λειτουργία κάμερας, Φωτογραφίες που τραβάει, υπάρχουν ακόμα πράγματα που ακόμα θα θελα να δω.
Άσε που πιστεύω ότι όλη ή ιστορία με το βίντεο ήταν στημένη για να δημιουργηθεί ντόρος.
Παρεμπιπτόντως μπορεί να έχουν βάλει στο μπεζελ με το λογότυπο της HTC κάποια δυνατότητα την οποία ο μικρός στο βιντεο και να μην την είπε.

akis

Δεν έχω πάρει HTC, και έχω ακούσει τα χειρότερα. Συμφωνώ με τον Αποστόλη.

mitsaras

Εγώ δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη για το the new HTC one αλλά αυτο που εχω να πω είναι ότι ίσως τα κουμπιά στην οθόνη να παραπέμπουν στην κατασκευή του επόμενου nexus από την HTC.

stavros

Πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη κάμερα σε σχέση με s5 και z2 . και γενικά το κινητό θα τα σπάει φέτος.

sosimple

Ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει: Ολη η φιλοσοφια των softkey, ειναι για να μικρινει το μεγεθος. Να μπει οθονη εκει που πρωτα ηταν κουμπια. Εδω ομως, παραμενει ακριβως το ιδιο κενο πλαισιο που υπηρχε και πρωτα με το σημα της htc. Τουλαχιστον πρωτα εκει ειχε και τα κουμπια. Δεν αφηνε παλι κανονικα κουμπια αν ειναι ετσι? Τωρα μια τρυπα στο νερο εκανε..

CSt90

Αυτο το πηγουνι με το logo να μην ειχε κατω απ την οθονη, πολυ πιο ομορφο θα ηταν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.