Το νέο HTC One σε νέες φωτογραφίες και το πρώτο benchmark

To νέο HTC One θα αποκαλυφθεί την Τρίτη 25 Μαρτίου και μέχρι σήμερα έχουν διαρρέυσει ένα σωρό πληροφορίες για αυτό, φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες ακόμα νέων φωτογραφιών αλλά και αποτελεσμάτων benchmarks.

Χωρίς να αναφέρεται το ακριβές σκορ στο AnTuTu το νέο HTC One παρουσιάζεται να ξεπερνάει σε επιδόσεις το Samsung Galaxy Note 3, ένα απο τα πιο ισχυρά Android smartphones.

Εκτός από την εμφάνιση του που παρεπέμπει στο τωρινό μοντέλο HTC One με την μεταλλική κατασκευή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου One δεν έχουν επιβεβαιωθεί, πλην της διπλής πίσω κάμερας.

Το νέο HTC One ακούγεται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήμη RAM 2GB και αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 64GB.

, Το νέο HTC One σε νέες φωτογραφίες και το πρώτο benchmark

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

Καλύτερα να πας για το HTC one . Δεν αξιζει αυτο . Ούτε όμορφο είναι όσο το πρώτο και δεν έχει και τόσες αλλαγες εκτός απο την κάμερα που είναι απαραίτητη . Αντε να βγει να πέσει το one

JohnWave

Για όσους δίνουν σημασία στα bezels δείτε την παρακάτω εικόνα που δείχνει την τραγικότητα του κάτω περιθωρίου :

https://postimg.org/image/8ca8049bj/

Temasek

Οκ @μιχαλη το κατάλαβαμαι δεν σου αρέσει το M8 και λες καλύτερα M7 τα οποία είναι σχεδόν ΊΔΙΑ!Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ ωραίο το M8 ειδικά την πινελιά στο πάνω μέρος (power button) και ταχύτατο σύμφωνα με τα τελευταία benchmarks

Seme

Παιδιά συγνώμη, αλλά τσεκάρετε λίγο με ανοικτή εφαρμογή πόσο άσχημο φαίνεται όλο αυτό το μαύρο απο τα on screen buttons και κάτω. Έτσι θα είναι σε όλες τις εφαρμογές και στο browsing. Κάτοχος xperia Z.

τεο

Κακασχημο είναι..δειτε το νέο midrange phablet desire 816 στο youtube.1000φορες πιο ομορφο κ ας είναι πλαστικο

Anthony

H επάνω φωτογραφία δεν παίζει να είναι το Μ8 αλλα κάτι σαν Μ8 ΜΑΧ, λόγο του πλάτους και της καμπύλης… χώρια το οτι λείπει η γραμμή πάνω απ’την μεγάλη κάμερα..

karkavelas

Μερικά ενδιαφέροντα που διάβασα από ένα άλλο site είναι:

“Keep in mind, though, that there are plenty of early prototypes that HTC has given out to its developers and some of them might feature a different design than what we’d see in the final version of the new HTC One.”

Επίσης:

“Could this be what the final device will look like? We are not certain. The truth is, there are no guarantees that these prototypes that are now leaking feature the same design as the final version of the new HTC One.”

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα είναι πολύ δυνατό και όμορφο.

dark_master

ρε παιδια μην σκοτώνεστε. μέχρι να παρουσιαστεί σίγουρα θα δούμε πολλά και θα ακούσουμε περισσότερα. Είστε σίγουροι ότι όλα αυτά δεν είναι black box ή έστω prototypes? Δεν νομίζω η HTC αφήσει έτσι τη συσκευή ειδικά μετά από τόσες διαρροές.

Τομ

Αρκετα ομορφο. Θα ειναι γλιστερο ομως δυστυχως. Επισης σε αντιθεση με το M7 One μου αρεσει πιο πολυ το μαυρο αυτην την φορα. Περυσι μου αρεσε το αλουμινι

Matt

@karkavelas
Πολύ σωστή επισήμανση.
Πιστεύω πως οι διαρροές είναι κατευθυνόμενες από την HTC για να κρατήσει το νέο One (M8) στην επικαιρότητα ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον των αγοραστών από νωρίς.
Ας ελπίσουμε ότι έχουν διαρρεύσει, όντως, κάποια πρωτότυπα και όχι η τελική έκδοση.
Γενικά, μου αρέσει σαν εμφάνιση αλλά μακάρι η τελική έκδοση να έχει λύσει το θέμα των bezels.
Το μόνο που με ξένισε.

V ambos

Εύχομαι να δειξει ενα δυνατό smartphone. H HTC χρειάζεται στο παιχνίδι τον Smartphones. Έχει χασει αρκετό έδαφος που πρέπει να αναπληρωθεί.. για να δουμε εαν μας κέρδισει σαν παλαιό πελάτη της πίσω

eemix

Αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει κουμπιά στα πλαϊνά δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τα bezels. Το G2 το κατάφερε αφού τοποθέτησε τα κουμπιά πίσω. Απαιτείται χώρος νομίζω για τη δίοδο των καλωδίων όσο μικρών κι αν είναι.
Μακάρι να έχουν εξελίξει την κάμερα, ώστε να μεγαλώσουν το μερίδιό τους στην αγορά, και να περιμένουμε με αγωνία το Μ9.

Perseas

Ειμαι υπερευτυχισμένος με το one μου και δε βρισκω το λογο να το αλλαξω με το διαδοχο του ή οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο.Τα κανει ολα και συμφερει! Μαλλον για το διάδοχο του διαδόχου θα το δωσω!! HTC One ftw!! :)))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.