Νέα iPad και Product Red εκδόσεις των iPhone αναμένεται να αποκαλυφθούν τον Μάρτιο

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Apple ανανέωσε τα iPad, πράγμα το οποίο αναμένεται να κάνει τον Μάρτιο σε ένα ειδικό event. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Apple στο συγκεκριμένο event εκτός από το νέα iPad, θα αποκαλύψει ένα Product Red iPhone 7 και iPhone 7 Plus, καθώς και ένα iPhone SE με 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Τις συγκεκριμένες πληροφορίες έδωσε το Ιαπωνικό Macotakara, το οποίο αναφέρει ότι εκτός από τις μικρές αλλαγές στα iPhone θα δούμε και νέα bands για το Apple Watch. Σίγουρα, τα νέα iPads θα είναι οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, αφού η Apple θα παρουσιάσει 3 νέες εκδόσεις. Το ένα από αυτά θα έχει οθόνη 10.5 ιντσών, ενώ το νέο iPad των 9.7 ιντσών προορίζεται για αντικαταστάτης του iPad Air 2. Τέλος, θα δούμε ένα νέο iPad Pro 2.

Οι ανακοινώσεις για την Apple δεν θα σταματήσουν στο event του Μαρτίου, αφού το επετειακό iPhone 8 θα παρουσιαστεί τον φθινόπωρο και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα ολόκληρου του τεχνολογικού κόσμου.

Apple iPad March event red product iphone 7, Νέα iPad και Product Red εκδόσεις των iPhone αναμένεται να αποκαλυφθούν τον Μάρτιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
agnostos13

Το iphone SE θα ανανεωθει αραγε η μονο την νεα χωριτικοτητα θα δουμε;

Γιώργος Κ.

iPad mini κάτι ;;

Chris_BMW

@ agnostos13
Πιστεύω πως μπορει να δούμε κανα νέο χρώμα και αν η Apple σέβεται τον εαυτό της A10 chip..

ΑΝΔΡΕΑΣ

Αν βγάλει και κανά δίχρωμο η Apple θα είναι το αυθεντικό 2 in 1 replacement. Παντοδύναμο εργαλείο , κτηνώδης – αβυσσαλέα ισχύς στα χέρια του απαιτητικού επαγγελματία. Ότι και να βγάλουν μετά οι άλλοι δυο ακατανόμαστοι ΑΠΑΤΟ!!
Apple rules, haters gona hate!!!!
Υ.Γ Δικαίωμα στην αναβάθμιση και όχι σε προσιτές επισκευές από την πλέμπα! Διαδώστε πιστοί μας ακόλουθοι!!!!

agnostos13

@Γιωργος Κ.:
Απο οτι διαβασα το iPad mini θα γινει iPad Pro 7,9

Γιώργος Κ.

@agnostos13 ευχαριστώ. Έχω το mini 4 και βολεύει πολύ στη δουλειά μου που έχει το μέγεθος ενός βιβλίου. Βέβαια έβγαλε κάποια προβλήματα πρόσφατα αλλά τελικώς όλα καλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.